Cartofi la tavă cu ciuperci

Cartofi la tavă cu ciuperci
Felul principal
Foarte ușor
1 h 20 m
362 Kcal

O rețetă de post simplă și delicioasă.

Ingrediente

4
Cost estimat: 5.29 (1.32€/porție)

Preparare

Preparare30 min
Gătire50 min
  • Cartofii se pun la fiert cu tot cu coajă pentru aprox. 15 minute.

    Ciupercile se curăță și se vor tăia în două.

    Usturoiul se curăță și se taie in 2-3 felii.

    Se curăță de coajă cartofii și se vor tăia în 4-6 bucăți în funcțe de cât de mari sunt.

    Într-o tavă unsă cu ulei, aranjăm cartofii, ciupercile și usturoiul.

    Condimentăm cu sare și piper.

    Presărăm boia și turnăm sucul de roșii în așa fel încât să stropim toți cartofii.

    Stropim cu ulei și dăm la cuptor pentru 40-50 minute la 180 grade C.

    Servim cu salată verde.

    Poftă bună!

Punctează această reţetă

Nutriție

pentru 1 porție / pentru 100 g
Calorii: 362Kcal
  • Carbo: 52.5g
  • Grăsimi: 10.9g
  • Grăsimi sat.: 1.3g
  • Proteine: 9.6g
  • Fibre: 7.5g
  • Zahăr: 5.9g
  • ProPoints: 10
  • SmartPoints: 11
Informații nutriționale pentru 1 porție (448g)
RReteteBauturi

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

  • pagina 1 / 4

Maria

F.bune,usor de preparat

am gătit această rețetă
abuz

anonymous

Imi plac sa fac retete noi si care sunt fara carne

abuz

anonymous

E buna imi place

abuz

anonymous

Pare delicioasa acum o am si eu in cuptor

abuz

anonymous

SUPER!

abuz

anonymous

Este foarte buna,grozava

abuz

anonymous

Excelent, o mancarica de post de licioasa

abuz

anonymous

Pare bun

abuz

anonymous

F.buna se poate folosii si pt. zile de post

abuz

anonymous

Buna si usoara!

abuz
  • pagina 1 / 4