Cartofi la tavă cu ciuperci

O rețetă de post simplă și delicioasă.
Ingrediente
4
Cost estimat: 5.29Euros€ (1.32€/porție)
Preparare
Preparare30 min
Gătire50 min
- Cartofii se pun la fiert cu tot cu coajă pentru aprox. 15 minute.
Ciupercile se curăță și se vor tăia în două.
Usturoiul se curăță și se taie in 2-3 felii.
Se curăță de coajă cartofii și se vor tăia în 4-6 bucăți în funcțe de cât de mari sunt.
Într-o tavă unsă cu ulei, aranjăm cartofii, ciupercile și usturoiul.
Condimentăm cu sare și piper.
Presărăm boia și turnăm sucul de roșii în așa fel încât să stropim toți cartofii.
Stropim cu ulei și dăm la cuptor pentru 40-50 minute la 180 grade C.
Servim cu salată verde.
Poftă bună!
Nutriție
pentru 1 porție / pentru 100 g
Calorii: 362Kcal
- Carbo: 52.5g
- Grăsimi: 10.9g
- Grăsimi sat.: 1.3g
- Proteine: 9.6g
- Fibre: 7.5g
- Zahăr: 5.9g
- ProPoints: 10
- SmartPoints: 11
Informații nutriționale pentru 1 porție (448g)
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
Maria
F.bune,usor de preparat
am gătit această rețetă
anonymous
Imi plac sa fac retete noi si care sunt fara carne
anonymous
E buna imi place
anonymous
Pare delicioasa acum o am si eu in cuptor
anonymous
SUPER!
anonymous
Este foarte buna,grozava
anonymous
Excelent, o mancarica de post de licioasa
anonymous
Pare bun
anonymous
F.buna se poate folosii si pt. zile de post
anonymous
Buna si usoara!
Punctează această reţetă