Msemmen, clătitele marocane perfecte pentru ramadan!

Gustări
6 porții
Ușor
1 h 35 m

Să descoperim gastronomia nord-africană pentru Ramadan cu aceste delicioase msemmen, clătite cu o textură crocantă și moale de care nu ne mai putem lipsi! :-) Imaginați-vă doar o clătită ușor pufoasă și aurie, pe care o puteți savura într-o variantă dulce cu miere pentru mic dejun sau o gustare reconfortantă, într-o variantă sără, garnisită cu ceapă , roșii, condimente, ardei iute sau chiar carne tocata și legume :-) Urmați pașii de mai jos:


Ingrediente

6

Pentru foitaj:


Materiale


Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.

Preparare

Preparare30 min
Timp așteptare55 min
Gătire10 min

Observații

Cum se păstrează msemmen-urile?

Când clătitele s-au răcit, puneți-le într-un prosop curat, la temperatura camerei.

Putem congela msemmen-urie?

Desigur că este posibil! Nu ezitați să faceți mai multe deodată!

Cum să reîncălzim msemmen?

Puneți-le într-o tigaie încinsă, lăsați-le 2 minute, adăugați puțină apă, acoperiți pentru 2 minute.

Care este cel mai bun topping pentru msemmen?

Le iubim cu miere la micul dejun, ca gustare... și umplute cu chili pentru a însoți un fel de mâncare!

Ce făină să folosești pentru msemmen?

Utilizați de preferință făină T45 care va face aluatul mai elastic.

Ce gris să folosiți pentru msemmen?

Utilizați cel mai bun gris posibil!


Întrebări


Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:




+