Salata ruseasca

Felul principal
Foarte ușor
50 min

Ingrediente

4

Preparare

Preparare20 min
Gătire30 min
  • Punem cartofii la fiert in apa cu sare, aproximativ 5-7 minute, dupa care adaugam fasolea verde, mazarea si morcovii si mai lasam sa fiarba, la foc incet, aproximativ 10 minute. Scurgem cartofii si legumele de apa in care au fiert;le trecem printr-un jet de apa rece,le scurgem bine, dupa care le lasam sa se raceasca complet.
    Cand legumele s-au racit, le transferam intr-un castron incapator; adaugam tonul din conserva, rupt cu furculita in bucati mari.
  • Intr-un castron mai mic, amestecam maioneza cu sucul de lamaie, usturoiul, sare si piper dupa gust.
    Turnam amestecul de maioneza peste legume si ton. Adaugam castraveciorii murati, caperele, maslinele si mararul. Se amesteca totul cu grija.
    Dam salata la frigider pana la servire. Se orneaza cu cele doua oua fierte tari, taiate in sferturi, si cu patrunjel.

Punctează această reţetă

AncasosuAncasosu

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

anonymous

Super gustos o voi incerca!

abuz

anonymous

Arata superrrrrrrrrrr si cred ca gusta fff bn

abuz