Petitchef

Salata Ruseasca

Antreuri
5 porții
20 min
30 min
Foarte ușor

Ingrediente

5

Preparare

  • Mai intai preparam supa de carne, pe care o putem folosi la alte mancaruri, cum ar fi supa de ceapa. Punem carnea la fiert in apa cu putina sare si cateva boabe de piper.
  • Cand incepe sa fiarba, luam spuma care se formeaza. Dupa ce nu mai este spuma, adaugam 1 ceapa intreaga, 1-2 morcovi, 2 cartofi intregi si o bucata de telina.
  • Lasam sa fiarba la foc potrivit, pana cand toate sunt gata. Scoatem carnea, o lasam sa se raceasca si o taiem cubulete.
  • Supa o strecuram, iar morcovii ii putem folosi in aceasta salata.
  • Oparim fasolea in apa fierbinte cu putina sare, vreo 5 - 10 minute. Lasam fasolea la scurs, iar dupa ce se raceaste, taiem pastaile bucatele potrivite.
  • Caperele si conserva le scurgem, castravetii ii taiem pe jumatate si apoi rondele, cartofii ii taiem cubulete. Amestecam toate legumele, impreuna cu mustarul, maioneza, carnea, mararul tocat marunt.
  • Potrivim de sare si piper si lasam salata la frigider cateva ore inainte sa o servim.
  • Calorii avem cam 130 la 100 de grame, mai mult decat ok pentru o salata atat de satioasa si delicioasa.


Poze

Salata Ruseasca
Salata Ruseasca - poza 2

Întrebări:






Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Salată rusească cu maioneză de casă
Salată rusească cu maioneză de casă
3 porții
55 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Salata panzanella - salata italiana
Salata panzanella - salata italiana
2 porții
10 min
Foarte ușor
3.5 / 5
Rețetă Salată crocantă de castraveți și cartofi
Salată crocantă de castraveți și cartofi
2 porții
50 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Salata de pepene si castravete
Salata de pepene si castravete
2 porții
15 min
Foarte ușor
4.8 / 5
Rețetă Salată vegetariană la borcan
Salată vegetariană la borcan
1 porții
40 min
Foarte ușor

Articole conexe

Ceapa, ridichi, salata…verdele de primavara! Ceapa, ridichi, salata…verdele de primavara! Delicii din cufarul marii - salata de icre Delicii din cufarul marii - salata de icre Cine nu iubeste salata de vinete? Cine nu iubeste salata de vinete?

Ultimele articole

Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le! Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le!

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează