Mai intai preparam supa de carne, pe care o putem folosi la alte mancaruri, cum ar fi supa de ceapa. Punem carnea la fiert in apa cu putina sare si cateva boabe de piper.
Cand incepe sa fiarba, luam spuma care se formeaza. Dupa ce nu mai este spuma, adaugam 1 ceapa intreaga, 1-2 morcovi, 2 cartofi intregi si o bucata de telina.
Lasam sa fiarba la foc potrivit, pana cand toate sunt gata. Scoatem carnea, o lasam sa se raceasca si o taiem cubulete.
Supa o strecuram, iar morcovii ii putem folosi in aceasta salata.
Oparim fasolea in apa fierbinte cu putina sare, vreo 5 - 10 minute. Lasam fasolea la scurs, iar dupa ce se raceaste, taiem pastaile bucatele potrivite.
Caperele si conserva le scurgem, castravetii ii taiem pe jumatate si apoi rondele, cartofii ii taiem cubulete. Amestecam toate legumele, impreuna cu mustarul, maioneza, carnea, mararul tocat marunt.
Potrivim de sare si piper si lasam salata la frigider cateva ore inainte sa o servim.
Calorii avem cam 130 la 100 de grame, mai mult decat ok pentru o salata atat de satioasa si delicioasa.