Salata ruseasca
Ingrediente
5
Preparare
Preparare20 min
Gătire30 min
- Mai intai preparam supa de carne, pe care o putem folosi la alte mancaruri, cum ar fi supa de ceapa. Punem carnea la fiert in apa cu putina sare si cateva boabe de piper.
- Cand incepe sa fiarba, luam spuma care se formeaza. Dupa ce nu mai este spuma, adaugam 1 ceapa intreaga, 1-2 morcovi, 2 cartofi intregi si o bucata de telina.
- Lasam sa fiarba la foc potrivit, pana cand toate sunt gata. Scoatem carnea, o lasam sa se raceasca si o taiem cubulete.
- Supa o strecuram, iar morcovii ii putem folosi in aceasta salata.
- Oparim fasolea in apa fierbinte cu putina sare, vreo 5 - 10 minute. Lasam fasolea la scurs, iar dupa ce se raceaste, taiem pastaile bucatele potrivite.
- Caperele si conserva le scurgem, castravetii ii taiem pe jumatate si apoi rondele, cartofii ii taiem cubulete. Amestecam toate legumele, impreuna cu mustarul, maioneza, carnea, mararul tocat marunt.
- Potrivim de sare si piper si lasam salata la frigider cateva ore inainte sa o servim.
- Calorii avem cam 130 la 100 de grame, mai mult decat ok pentru o salata atat de satioasa si delicioasa.
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
Nici un comentariu!