Se fierbe zarzavatul si carnea. Cand s-au racit le taiem marunt. La fel procedam si cu castravetii si conopida. Le punem pe toate intr-un bol, adaugam sare, piper, mustar si maioneza.
Amestecam usor si punem la rece pana pregatim bolul in care vom face cupola. Clatitele le-am pregatit dinainte, fiecare face dupa reteta proprie, asa cum ii place.
Bolul ales il vom captusi cu folie alimentara. Clatitele le ungem cu foarte putina maioneza, peste care presaram patrunjel tocat marunt. Rulam mai strans si le vom taia rondele, groase cam cat un deget.
Cand am terminat, punem salata si tasam usor. A uitat sa mentionez, o clatita o vom pastra pentru a pune capac, dupa ce terminam de pus salata. Dam la rece si cand trebuie sa servim peste bol vom pune un platou si cu o miscare rapida, rasturnam bolul pe platou.
Comentarii:
Arata bine!
Excelenta reteta