Zacusca este un fel de mâncare românesc foarte gustos, destul de laborios ce necesită o oarecare experiență în bucătărie. Reușita acestui preparat constă în răbdarea de a pregăti corespunzător legumele și atenta sterilizarea a borcanelor de zacuscă dar gustul va...
Ingrediente: 60 de ardei mari, galbeni, 60 de gogoșari mari, 12 vinete mari, 3 kg de ceapa, 800 g de bulion de roșii, piper, sare, foi de dafin, 1,5 l...
Ingrediente: 10 kg. vinete 3,5 kg. ardei gras 3,5 kg. capia sau gogosari 500 g. morcovi rasi 3 kg. ceapa 1,5 litri ulei 2 litri bulion sare grunjoasa piper 1...
Ingrediente: 1 kg telina 1 kg morcov 1-2 kg vinete 1 kg mere 1 kg ceapa 1 kg ardei capia 1 kg gogosari 1 kg ardei gras 1 kg ciuperci / 2 cutii de ciuperci 3...
De la inceputul civilizatiei, ceapa a avut un rol important in alimentatie. Desi s-a crezut mult timp ca este o leguma banala, imediat ce i s-a descoperit gustul picant, ceapa a devenit un ingredient preferat in multe retete.
Ingrediente: Ne trebuie: 1,5 kg fasole 3 kg ciuperci 7 kg gogosari 1.5 l suc rosii 2 kg ceapa 1.5 kg morcov piper, foi dafin, cimbru sare neiodata 1 l ulei
Ingrediente: 6 kg vinete 10-12 kg gogosari+ardei capia 3 kg de rosii / ~ 1l suc de rosii 2 kg de ceapa 1 -1,5 l ulei piper (boabe), coriandru, sare, foi de dafin
Ingrediente: 4 kg de peste 4 kg ceapa curatata si taiata pestisori 1 kg morcov 1 l ulei 1 kg ardei capia sau gogosari copti 3-4 linguri bulion sau pasta de...
Ingrediente: 1 kg ceapa 1 kg ciuperci 1 kg gogosari 1 kg telina 1 kg morcov 1 kg vinete 1 kg mere 500 ml suc de rosii 500 ml ulei 4 linguri miere de albine...
Ingrediente: 400 g pasta de rosii 250 g zacusca cu vinete 200 g foi de lasagna cu spanac, fierte 200 g smantana 40 g branza topita sau cascaval ras Pentru...