Zacusca de vinete

Zacusca de vinete
Altele
Ușor
2 h 30 m

Anul acesta, am vrut sa incerc sa fac zacusca cu vinete fierte , nu coapte si vreau sa va spun ca a iesit la fel de buna. Deci, dragele mele daca nu aveti timp pentru coptul vinetelor si nu vreti sa faceti mizerie prea mare in bucatarie , faceti aceasta reteta!

Ingrediente

8

Preparare

Preparare30 min
Gătire2 ore
  • Zacusca de vinete - Preparare etapa 1Sa incepem:
    Coaceti ardeii in cuptor.
  • Zacusca de vinete - Preparare etapa 2Puneti o tava dedesubt ca sa nu murdariti prea tare!

    Ii puneti apoi ,intr-un vas si presarati sare , ca sa se cojeasca usor.Apoi ii dati prin robot.

    Curatati ceapa si morcovul si ii dati si pe ei prin robot.

    Vinetele se curata de coaja se taie in patru si se pun in oala cu apa si sare la fiert.
  • Zacusca de vinete - Preparare etapa 3Se fierb pana se inmoaie, apoi scoateti intr-o sita si scurgeti! La fel , le dati prin robot!

    Intr-o oala de tuci, puneti uleiul la infierbantat apoi puneti ceapa si 1 cana de apa.

    Cand ceapa s-a fiert, se adauga morcovul.

    Cand s-au calit cele doua, se adauga ardeii, vinetele si mai tarziu sucul de rosii.
  • Zacusca de vinete - Preparare etapa 4Se condimenteaza cu sare si piper.

    Lasam sa fiarba la foc mic, mestecand in zacusca sa nu se prinda, cam 3 ore.

    Apoi o punem in borcane si mai dam cam 30 min la cuptor , pentru sterilizare!

    Sper sa va placa si sa aveti spor la treaba!!!

Punctează această reţetă

culinare cu fete isteteCulinare cu fete istete

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

anonymous

Acuma o fierb o gust de cite ori mestec e buna va pup

abuz

anonymous

Se usureaza munca !

abuz