Ingrediente: 2 morcovi o ceapa mare o telina mica sau 3 4 petioluri de telina pt petiol un cartof cateva buchetele de conopida un ardei o lingura vegeta 50 gr...
Ingrediente: 1 buchetel potrivit de broccoli 1 dovlecel 1 ceapa mica 2 catei de usturoi 1 l supa vegetala (cub de legume+apa) 1 lingura cu unt sau ulei de...
Bucataria provensala este renumita datorita “bouillabaisse”, o supa-tocana din pesti de stanca care se mananca cu crutoane de paine frecate cu usturoi si cu un sos de culoare galben-roscata numit rouille. Sosul este intins pe paine, care se serveste pe post de...
Ingrediente: Ingrediente: 1/2 gaina (pt ca eu aveam o gaina mare am pus doar spatele cu gatul, aripile si osul pieptului) sau un pui intreg. 5 morcovi 1...
Ingrediente: 4 cartofi curatati de coaja si taiati 1 morcov curatat si taiat rondele 1 ceapa taiata in jumatate 1 bucata de praz frunze de telina sau 100-150g...
Ingrediente: un dovleac de 2 kg - eu am folosit butternut, cel in forma de para 2 cartofi 1 ceapa 2 mere sare, piper, zahar lapte evaporat ( fac.) supa (apa)
Ingrediente: 1 cana linte rosie 1 ceapa tocata fin 1 morcov ras 1 lingurita chimion 1 felie slanina de casa 150 -200 ml suc de rosii 1,2 l de apa/supa de...
Ingrediente: un piept de pui albitură (păstârnac, pătrunjel, telina) 1 ardei gras 2 morcovi 1 ceapa mare Pătrunjel verde 2 ouă Griș Sare si piper, doua foi de...
Ingrediente: o ceapa, taiata fin un catel de usturoi, taiat fin un morcov, taiat cubulete /dat pe razatoarea mare o mana de busuioc proaspat, taiat grob ulei...
Ingrediente: 1 kg dovleac 1 ceapa medie 2 cartofi medii 2 morcovi medii 1 pastarnac o jumatate de mar mare 150 gr smantana grasa 30 gr vegeta fara sare sare...
Ingrediente: 1 ceapa mare 2 morcovi 1/4 ceasca de ulei de masline 2 cani de linte rosie 2 linguri de pasta de rosii 1 lingurita de boabe de coriandru 1...