Ingrediente: 1 kg de cartofi 1 fir de praz 3 morcovi 100 g telina 2 cepe 50 g unt 125 g smantana 1litru de supa de pui sau de - legumepatrunjeltarhonsare si piper
Ingrediente: 1 lingura de ulei 1 fir de praz 1 lingurita de cimbru proaspat 750 ml apa 1 cub concentrat 300 g cartofi,curatati si taiati cubulete 1 frunza de...
Ingrediente: ceva ulei,untura,unt 700 g de morcovi 1/2 radacina de telina 2 cartofi 2 catei de usturoi 1 ceapa 1 cub de supa Maggi, Knorr sare+piper ceva...
Bucataria provensala este renumita datorita “bouillabaisse”, o supa-tocana din pesti de stanca care se mananca cu crutoane de paine frecate cu usturoi si cu un sos de culoare galben-roscata numit rouille. Sosul este intins pe paine, care se serveste pe post de...
Ingrediente: 1 ceapa,tocata marunt, 2 catei de usturoi,tocati, 1 praz mediu,tocat , 500 ml iaurt slab, 500 ml supa de legume, 1 cutie cu boabe de porumb,cca...
Ingrediente: 1 broccoli -500 grame 2 cartofi mici(140 grame) sau unul mai mare 1 ceapa alba 3 catei de usturoi 2 linguri de unt 1,2 l apa* 2 linguri smantana de...
Ingrediente: 4 cartofi curatati de coaja si taiati 1 morcov curatat si taiat rondele 1 ceapa taiata in jumatate 1 bucata de praz frunze de telina sau 100-150g...
Ingrediente: un dovleac de 2 kg - eu am folosit butternut, cel in forma de para 2 cartofi 1 ceapa 2 mere sare, piper, zahar lapte evaporat ( fac.) supa (apa)
Ingrediente: 1 kg dovleac 1 ceapa medie 2 cartofi medii 2 morcovi medii 1 pastarnac o jumatate de mar mare 150 gr smantana grasa 30 gr vegeta fara sare sare...
Ingrediente: o ceapa de marime medie, 2-3 cartofi, o mana de ciuperci, o rosie, o bucata de ardei verde, sare, piper, patrunjel verde, un varf de cutit de dafin...
Ingrediente: 3 cartofi micuti 5 morcovi (ai mei au fost destul de mari) O ceapa Telina (o felie cam de doua degete grosime) O lingura gjimbir dat prin...