Se caleste ceapa intr-un strop de ulei, se adauga apa, apoi legumele curatate si taiate. Se adauga condimentul si se lasa la fiert.
Se amesteca pieptul de pui tocat cu albusul, ceapa si usturoiul date pe razatoare, patrunjelul verde tocat, pesmetul si condimentele. Se formeaza perisoarele si se adauga in supa.
Cand legumele sunt fierte, supa este gata si se adauga patrunjel verde tocat.
Comentarii (19):
Toata familia iubeste ciorba de perisoare.Maria va multumeste pt.idea cu usturoiul.Sanatate.
Plina de vitamine ,cred ca merge si cu brocoli si perisoare de pui sau curcan,mai ales pentru copii.
Acuma
Super delicioasa
Am sa incerc cu siguranta aceasta reteta,arata delicios:)
Foarte gustoasa
Arata excelent as incerca-o si eu
Reteta excelenta gust garantat al mancarii gatite!
Ori e de perisoare ori e de cartofi
Buunnn!!!