Supa de cartofi cu afumatura

Supa de cartofi cu afumatura
Felul principal
4 porții
Foarte ușor
40 min

Ingrediente

4

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.

Rețete inrudite

Video Player is loading.
Current Time 0:00
Duration 0:00
Loaded: 0%
Stream Type LIVE
Remaining Time 0:00
 
1x
    • Chapters
    • descriptions off, selected
    • captions and subtitles off, selected

      Supa de cartofi si praz


      Preparare

      Preparare20 min
      Gătire20 min
      • Se curata cartofii, ceapa, morcovul, se taie in bucati carnatii si scarisoara. Intr-o oala se pun la fiert morcovul taiat cubulete cu ceapa intreaga, foile de dafin, afumatura si o lingura de delikat.
      • Cand acestea aproape au fiert, se scoate ceapa, se adauga cartofii taiati cubulete.
      • Se adauga laptele cand cartofii sunt fierti, se mai da o data in clocot si se presara patrunjelul taiat marunt.


      Întrebări


      Poze cu rețata gătită de membri

      Comentarii

      Punctează această reţetă:




      +