Supa de cartofi cu afumatura

Ingrediente
8
Preparare
Preparare10 min
Gătire2 ore
- Se curata cartofii, ceapa, morcovul, se taie in bucati carnatii si scarisoara.
Intr-o oala se pun la fiert morcovul taiat cubulete cu ceapa intreaga, foile de dafin, afumatura si o lingura de delikat.
Cand acestea aproape au fiert, se scoate ceapa, se adauga cartofii taiati cubulete.
Se adauga laptele cand cartofii sunt fierti, se mai da o data in clocot si se presara patrunjelul taiat marunt.
pofta mare!
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
C
costi1960
Reteta este pur ardeleneasca iar prezenta tarhonuli este imperios necesara. Nici gind de patrunjel fie si verde.
am gătit această rețetă
M
Maly93
Am incercat si eu doar ca in loc de carnacior am pus carne afumata
am gătit această rețetă
anonymous
Delicios..........................
am gătit această rețetă
anonymous
Foarte buna...daca e afumatura de calitate, iese o bunatate
am gătit această rețetă
anonymous
Deliceoasa
am gătit această rețetă
anonymous
Superrr
anonymous
Comentariul tău:Delicios.........
anonymous
Comentariul tău:sper sa-mi iasa si mie
anonymous
Bun
anonymous
E super buna
Punctează această reţetă