Supa de cartofi cu afumatura

Supa de cartofi cu afumatura
Antreuri
Ușor
2 h 10 m

Ingrediente

8

Preparare

Preparare10 min
Gătire2 ore
  • Se curata cartofii, ceapa, morcovul, se taie in bucati carnatii si scarisoara.
    Intr-o oala se pun la fiert morcovul taiat cubulete cu ceapa intreaga, foile de dafin, afumatura si o lingura de delikat.

    Cand acestea aproape au fiert, se scoate ceapa, se adauga cartofii taiati cubulete.

    Se adauga laptele cand cartofii sunt fierti, se mai da o data in clocot si se presara patrunjelul taiat marunt.

    pofta mare!

Punctează această reţetă

AAandradaa

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

  • pagina 1 / 2

costi1960

Reteta este pur ardeleneasca iar prezenta tarhonuli este imperios necesara. Nici gind de patrunjel fie si verde.

am gătit această rețetă
abuz

Maly93

Am incercat si eu doar ca in loc de carnacior am pus carne afumata

am gătit această rețetă
abuz

anonymous

Delicios..........................

am gătit această rețetă
abuz

anonymous

Foarte buna...daca e afumatura de calitate, iese o bunatate

am gătit această rețetă
abuz

anonymous

Deliceoasa

am gătit această rețetă
abuz

anonymous

Superrr

abuz

anonymous

Comentariul tău:Delicios.........

abuz

anonymous

Comentariul tău:sper sa-mi iasa si mie

abuz

anonymous

Bun

abuz

anonymous

E super buna

abuz
  • pagina 1 / 2