Ingrediente: Ingrediente: -ceapa verde 3-4 fire -carne de vita taiata fasiute subtiri cam 200gr de persoana -legume: -porumb -bambus si ce mai aveti prin casa...
Ingrediente: Pentru blat: 250 g faina 125 g branza de vaci 5 linguri ulei 1 ou 1 praf de sare 1/2 lingurita praf de copt Umplutura: 250 g brocoli 100 g bacon...
Ingrediente: 1-2 cartofi (cartofi noi ar fi de preferat) jumătate de dovleac placentar (mic-mediu) 2 ardei graşi roşii 2 mâini de rucola (găsiţi în supermarket,...
Ingrediente: o ceapa 1-2 morcovi un ardei gras 3 rosii leustean ,telina, patrunjel sare si piper dupa gust bors sau facut de casa galuste facute de casa
Ingrediente: Pentru blat - 250 g faina - 20 g drojdie - sare - 1 lingurita zahar - 3 linguri ulei - 150 ml apa Pentru umplutura - pasta de rosii pentru uns...
Ingrediente: bucati de calamar in ulei din conserva 3 linguri ulei de masline 2 catei de usturoi sare piper oregano 2 ardei chilli 1 lingura sos tomat 1...
Ingrediente: Avem nevoie de: 1-1,5 kg cartofi noi 1 legatura de zarzavat nou 1 ceapa uscata mare 1 ardei gras 100g rosii pasta rustica 300 g smantana peste 30%...
Ingrediente: 6 pulpe de pui superioare ulei boia de ardei dulce marar uscat 2 cepe 3-4 linguri pasta de rosii 1 lingura otet 1 lingurita rasa cu zahar patrunjel...
Ingrediente: catel de usturoi busuioc conserva de rosii, o lingurita de zahar, una de otet balsamic, sare si piper. 2 catei de usturoi 300 g spanac nucsoara,...
Ingrediente: o punga de inimi si pipote de pui (cam 700 g) doua cepe mijlocii multi catei de usturoi (vreo doua capatani) doua cutii de rosii descojite o...
Ingrediente: jumatate de kilograme de ciuperci champignon jumatate de litru de suc de rosii(facut in casa) sare piper negru macinat 200 de grame de melcisori...
Ingrediente: 400 grame de naut fiert ,scurs, 3 rosii,taiate cuburi,puteti folosi si varianta din conserva, 2 linguri de ulei de masline, 2 cepe rosii...
Ingrediente: 500 g pipote, 6 cepe verzi cu tot cu cozi, 3 morcovi mici, 1 ardei gras, 4 rosii foarte coapte, decojite, 500g mazare, 2 linguri de marar tocat.