Salată de fenicul
O salata ce poate fi servita ca atare sau ca o garnitura langa friptura preferata
Ingrediente
4
Preparare
- Curățăm morcovul și ceapa.
Spălăm toate legumele. - Înlăturăm partea verde a feniculului, păstrăm doar partea albă.
Tăiem juliene legumele cu ce vă este la îndemână, manual, un robot de bucătărie sau cu o răzătoare Borner. - Stropim imediat mărul cu zeama de lămâie pentru a nu oxida.
Amestecăm legumele într-un castron. - Stropim cu ulei de măsline și condimentăm cu sare și piper.
Amestecăm bine și dăm la rece pentru minim 30 min. înainte de servire. - Se pot adăuga după plac și semințe de fenicul.
Servim ca atare sau ca și garnitură lângă preparate de pui sau vită.
Ornăm salata cu frunzulițe de fenicul. - Poftă bună!
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă: