Ciupercile se spala bine cu apa rece, se toaca marunt. Apoi se taie ceapa marunt. Se pune foarte putin ulei intr-o tigaie(o lingurita-doua de ulei), se lasa sa se incinga, dupa care se adauga ceapa si ciupercile.
Se caleste rapid. Nu se tin decat cateva minute, dupa care se scot si se scurg. Intre timp, se pune apa intr-o oala, se adauga putina sare, apoi se lasa sa clocoteasca. Cand apa este clocotita, se adauga melcisorii si se tin 7-8 minute. Se fierb al dente, pentru ca astfel se pastreaza crocanti. Daca ii fierbeti prea mult, melcisorii vor deveni gelatinosi, si se vor lipi.
Dupa ce au fiert pastele, se scurg de apa, se adauga sosul de rosii, ceapa si ciupercile. Se amesteca, dupa care se poate servi.
Comentarii:
Delicios
Mincarea contine ,partea importanta ,paste sau MELCI?
Buna reteta eu prefer spaghete cu ciuperci ,dar sunt sigura ca si melcisori sunt la fel de buni.
Ffff.bun
Azi o incerc!