Chaussons (papucei) umpluți cu ciuperci și spanac

Antreuri
Foarte ușor
3 h 10 m

Pentru un antreu simplu și gustos, nimic mai bun decât papucii din foietaj! Aici am hotărât să îi umplem cu ciuperci și spanac, care este cea mai bună modalitate de a face toată familia să mănânce legume ;-)

Ingrediente

4

Preparare

Preparare15 min
Timp așteptare2 ore
Gătire55 min
  • Chaussons (papucei) umpluți cu ciuperci și spanac - Preparare etapa 1Topiți untul cu uleiul de măsline într-o tigaie încinsă. Adăugați ciupercile feliate și căliți-le timp de 5 până la 10 minute. Asezonați cu sare și piper, rozmarin și nucșoară.
  • Chaussons (papucei) umpluți cu ciuperci și spanac - Preparare etapa 2Adăugați spanacul și căliți până se înmoaie. Turnați smântâna vegetală și lăsați să se reducă aproximativ 10 minute. Puneți acest preparat la frigider pentru două ore.
  • Chaussons (papucei) umpluți cu ciuperci și spanac - Preparare etapa 3Tăiați aluatul din foietaj în discuri, folosind un bol. Așezați umplutura pe jumătate de cerc, dar nu până la margine.
  • Chaussons (papucei) umpluți cu ciuperci și spanac - Preparare etapa 4Suprapuneți partea neumplută și apăsați ferm pe margini pentru a sigila bine. Așezați papuceii pe o tavă tapetată cu hârtie de copt.
  • Chaussons (papucei) umpluți cu ciuperci și spanac - Preparare etapa 5Crestați aluatul cu un cuțit și ungeți cu ou bătut. Coaceți timp de 20 până la 25 de minute la 180° C.
  • Chaussons (papucei) umpluți cu ciuperci și spanac - Preparare etapa 6Gata !

Punctează această reţetă

Echipamente de gătit

cuptor
PPetitchef_ro

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă: