Placinta cu spanac si ciuperci

Felul principal
Foarte ușor
50 min

Ingrediente

6

Preparare

Preparare20 min
Gătire30 min
  • Intr-o tigaie cu ulei se caleste ceapa, apoi se adauga spanacul congelat si ciupercile taiate felii. Se adauga sare dupa gust.
  • Daca aveti spanac proaspat, mai intai il fierbeti 7-8 minute intr-un vas cu apa, apoi il lasati sa se scurga si il tocati. Se sparg ouale, galbenusele se freaca cu crema de branza, iar albusele se bat spuma tare.
  • Se incorporeaza pe rand in spanac. Se unge o tava cu putin ulei si se aseaza jumatate din pachetul de foi, pe fiecare foaie se picura putin ulei.
  • Se aseaza umplutura si se continua cu restul de foi. Se taie in patrate inainte de a da tava la cuptor pentru 25-30 minute. A folosit o tava de 22x30 si au iesit cam subtiri. Mariti gramajul de spanac sau folositi o tava mai mica, ca sa iasa mai groase.

Punctează această reţetă

Sara_MikeSara_Mike

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

anonymous

Usor si gustos

am gătit această rețetă
abuz

anonymous

Reteta usoara. Ingrediente putine si ieftine. eu am pus si smantana in compozitie si a iesit delicoasa. Superwoman :)

abuz

anonymous

O placinta delicioasa,
Elena Toma

abuz

anonymous

F buna

abuz

anonymous

Este o reteta excecenta

abuz

anonymous

Imi lasa gura apa

abuz

anonymous

Este foarte foarte buna

abuz

anonymous

Execelente

abuz