Intr-o tigaie cu ulei se caleste ceapa, apoi se adauga spanacul congelat si ciupercile taiate felii. Se adauga sare dupa gust.
Daca aveti spanac proaspat, mai intai il fierbeti 7-8 minute intr-un vas cu apa, apoi il lasati sa se scurga si il tocati. Se sparg ouale, galbenusele se freaca cu crema de branza, iar albusele se bat spuma tare.
Se incorporeaza pe rand in spanac. Se unge o tava cu putin ulei si se aseaza jumatate din pachetul de foi, pe fiecare foaie se picura putin ulei.
Se aseaza umplutura si se continua cu restul de foi. Se taie in patrate inainte de a da tava la cuptor pentru 25-30 minute. A folosit o tava de 22x30 si au iesit cam subtiri. Mariti gramajul de spanac sau folositi o tava mai mica, ca sa iasa mai groase.
Comentarii:
Usor si gustos
Reteta usoara. Ingrediente putine si ieftine. eu am pus si smantana in compozitie si a iesit delicoasa. Superwoman :)
O placinta delicioasa,
Elena Toma
F buna
Este o reteta excecenta
Imi lasa gura apa
Este foarte foarte buna
Execelente