Placinta cu spanac si ciuperci
Ingrediente
6
Preparare
Preparare20 min
Gătire30 min
- Intr-o tigaie cu ulei se caleste ceapa, apoi se adauga spanacul congelat si ciupercile taiate felii. Se adauga sare dupa gust.
- Daca aveti spanac proaspat, mai intai il fierbeti 7-8 minute intr-un vas cu apa, apoi il lasati sa se scurga si il tocati. Se sparg ouale, galbenusele se freaca cu crema de branza, iar albusele se bat spuma tare.
- Se incorporeaza pe rand in spanac. Se unge o tava cu putin ulei si se aseaza jumatate din pachetul de foi, pe fiecare foaie se picura putin ulei.
- Se aseaza umplutura si se continua cu restul de foi. Se taie in patrate inainte de a da tava la cuptor pentru 25-30 minute. A folosit o tava de 22x30 si au iesit cam subtiri. Mariti gramajul de spanac sau folositi o tava mai mica, ca sa iasa mai groase.
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
anonymous
Usor si gustos
am gătit această rețetă
anonymous
Reteta usoara. Ingrediente putine si ieftine. eu am pus si smantana in compozitie si a iesit delicoasa. Superwoman :)
anonymous
O placinta delicioasa,
Elena Toma
anonymous
F buna
anonymous
Este o reteta excecenta
anonymous
Imi lasa gura apa
anonymous
Este foarte foarte buna
anonymous
Execelente
Punctează această reţetă