Crema de spanac(dip de spanac)

votează acum
Felul principal
2 porții
Foarte ușor
38 min

Ingrediente

2

Preparare

Preparare30 min
Gătire8 min
  • Fierbe spanacul in apa clocotita circa 5-8 minute,dupa care il pune intr-o sita sa se scurga bine de apa.
  • Dupa ce s-a scurs bine,pus in mixer cu ceapa intreaga,si macinat foarte fin .Rezulta o pasta foarte groasa.
  • Maioneza,smintina,creamchesse,prafurile de usturoi,paprika,chilli,sarea,piperul, amestecat foarte bine,si pus acest sos peste spanacul+ceapa.
  • Se amesteca bine,si se da la frigider pentru circa 3 ore.Se poate consuma cu chipsuri,baghete,pe tartine etc. REZULTAT:foarte bun,si foarte delicios.
BBucatariaparadis

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă: