Mancare asiatica thay chi

Felul principal
3 porții
Ușor
1 h 30 m

Ingrediente

3

Ingrediente:

Preparare

Preparare1 oră
Gătire30 min
  • Wok food sau mancarea asiatica in wok pt mine este o adevarata placere ,atunci cand nu mai am chef de nici o reteta normala ca la carte ca sa zic asa ,incep sa inventez si ce este mai simplu decat sa inventezi o reteta pt wok unde pui toate ingredientele si le calesti la foc iute ,putin orez si putina arta si gata mancarea !!!
    Mod de preparare:

    Incingem bine uleiul in tigaie ,aruncam ceapa apoi carnea de vita;
    Intre timp punem o oala cu apa la fiert cu ceva sare si curry dupa gust
    Calim bine carnea cam 10-15min apoi adaugam bambusul,apoi porunbul
    (Cand apa din oala incepe sa fiarba punem orezul si il fierbem cum scrie pe cutie)


    Adaugam si restul de legume apoi sosul pt wok si mai calim la foc iute si tare cam 5-6 min

    In mod normal este gata dar daca mai vreti o aroma in plus turnati si un sos de rosii cam 200 de ml am avut eu si in felul acesta carnea va avea un sos bun bun tare

    Gata !!!
    Serviti cat se poate de fierbinte
amyarabellaAmyarabella

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

anonymous

Arata bine!

abuz

anonymous

De unde aceasta idee ca in wok, poti pune aiurea ingrediente, un "wok sauce" si ceapa dinainte (lol!) ca sa o caliti 15 minute ca la tzara, sa ne umple de toxine, asa cum propune autoarea "amirabelizata" de ideea mancarurilor asiatice ?! Ar fi de preferat sa mai faceti si o verificare la retetele propuse inainte de a le publica.

abuz

anonymous

Soper

abuz