Calamar in sos picant de tomate

Felul principal
Ușor
20 min

Ingrediente

2

Preparare

Preparare5 min
Gătire15 min
  • 1. Intr-o tigaie se incinge uleiul si se prajeste usturoiul maruntit timp de un minut.

    2. Se adauga, sare, piper, oregano, ardeii uscati chilli maruntiti, rosiile tocate fin si bulionul. Se tine pe foc 10 minute pana cand se formeaza un sos de rosii bun de-ti vine sa-l mananci gol!

    3. Se adauga bucatile de calamar si se mai lasa pe foc doar 2-3 minute, timp in care se amesteca in mod constant.

    4. Se serveste simplu sau cu garnitura de orez! Preferabil cu garnitura de orez! :)

    Pofta Buna!

    PS: este de preferat sa folosesti calamar proaspat, iese mai bun. In acest caz va trebui sa pui bucatile de calamar la prajit inca de la inceput. Se acopera tigaia si se prajeste timp de 5 minute doar calamarul cu usturoiul. Pe urma se adauga restul ingredientelor si se mai lasa maxim 15 minute. De data asta nu mai acoperi tigaia si amesteci constant.

Punctează această reţetă

Pofticioasa SefaPofticioasa Sefa

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

anonymous

Waw, simplu si bun

abuz

anonymous

Multumesc frumos..........e delicioasa aceasta reteta!

abuz

anonymous

Am preparat reteta cu calamar proaspat, a iesit foarte bun.Multumesc.

abuz