Petitchef

Calamar in sos picant de tomate

Felul principal
2 porții
5 min
15 min
Ușor

Ingrediente

2

Preparare

  • 1. Intr-o tigaie se incinge uleiul si se prajeste usturoiul maruntit timp de un minut.

    2. Se adauga, sare, piper, oregano, ardeii uscati chilli maruntiti, rosiile tocate fin si bulionul. Se tine pe foc 10 minute pana cand se formeaza un sos de rosii bun de-ti vine sa-l mananci gol!

    3. Se adauga bucatile de calamar si se mai lasa pe foc doar 2-3 minute, timp in care se amesteca in mod constant.

    4. Se serveste simplu sau cu garnitura de orez! Preferabil cu garnitura de orez! :)

    Pofta Buna!

    PS: este de preferat sa folosesti calamar proaspat, iese mai bun. In acest caz va trebui sa pui bucatile de calamar la prajit inca de la inceput. Se acopera tigaia si se prajeste timp de 5 minute doar calamarul cu usturoiul. Pe urma se adauga restul ingredientelor si se mai lasa maxim 15 minute. De data asta nu mai acoperi tigaia si amesteci constant.


Poze

Calamar in sos picant de tomate
Calamar in sos picant de tomate - poza 2

Întrebări:




Comentarii:

29/07/2013

Waw, simplu si bun

(0) (0) Abuz
19/05/2013

Multumesc frumos..........e delicioasa aceasta reteta!

(0) (0) Abuz
12/04/2012

Am preparat reteta cu calamar proaspat, a iesit foarte bun.Multumesc.

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite


Articole conexe

From „Salsa” with love! From „Salsa” with love! Romesco - sos spaniol de ardei rosii Romesco - sos spaniol de ardei rosii Sriracha sos – sosul de ardei chili Sriracha sos – sosul de ardei chili

Ultimele articole

Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le! Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le!

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează