Calamar in sos picant de tomate
Ingrediente
2
Preparare
Preparare5 min
Gătire15 min
- 1. Intr-o tigaie se incinge uleiul si se prajeste usturoiul maruntit timp de un minut.
2. Se adauga, sare, piper, oregano, ardeii uscati chilli maruntiti, rosiile tocate fin si bulionul. Se tine pe foc 10 minute pana cand se formeaza un sos de rosii bun de-ti vine sa-l mananci gol!
3. Se adauga bucatile de calamar si se mai lasa pe foc doar 2-3 minute, timp in care se amesteca in mod constant.
4. Se serveste simplu sau cu garnitura de orez! Preferabil cu garnitura de orez! :)
Pofta Buna!
PS: este de preferat sa folosesti calamar proaspat, iese mai bun. In acest caz va trebui sa pui bucatile de calamar la prajit inca de la inceput. Se acopera tigaia si se prajeste timp de 5 minute doar calamarul cu usturoiul. Pe urma se adauga restul ingredientelor si se mai lasa maxim 15 minute. De data asta nu mai acoperi tigaia si amesteci constant.
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
anonymous
Waw, simplu si bun
anonymous
Multumesc frumos..........e delicioasa aceasta reteta!
anonymous
Am preparat reteta cu calamar proaspat, a iesit foarte bun.Multumesc.
Punctează această reţetă