Petitchef

Calamari Rings

Altele
4 porții
15 min
10 min
Foarte ușor

Ingrediente

4

Preparare

  • Se dezgheata calamariul sub jet de apa rece.
  • Se amesteca faina cu sare si piper.
  • Se mai pot pune si alte condimente,coaja de lamaie rasa ar merge bine. Se bat ouale.
  • Se trece calamariul prin faina si apoi prin ou.
  • Se prajesc in uleiul incalzit.
  • Se pot servi cu sos sau cu un risotto cu lamaie.


Întrebări:




Comentarii:

cris_nedelcovici, 13/11/2015

Gustos, usor.....bravo! pentru doamna care a trait 60 de ani : CALMAR? sunteti rautacioasa, doamna si...absolut inutil !

(0) (0) Abuz
18/03/2015

Poate fi gustoasa dar nu in felul in care este descrisa.
1. Calamarii nu sunt sub forma de "ineluse" ci inele in toata regula.
2. Traiesc de 60 ani si nu am "aflat" inca sa prajesc in ulei rece. Poate duduia are o reteta si pentru chestia asta. Asta ar face o serioasa economie in bugetul foarte multor familii si ... poate ca autoarea ar castiga si Premiul Nobel pentru gatit economic., nemaivorbind de faptul ca ar intra in Cartea Recordurilor in sectiunea "prostie in scris".
3. Dupa propria mea stiitnta, in limba romana "calamri-ul" este cunoscut sub denumrea de CALMAR dar ... deh, pentru din ce in ca mai multi romani, limba romana a devenit si incepe sa devina o limba straina. Halal neam !

(0) (2) Abuz
03/05/2012

Doar faina si sare,lamaie si piper dupa prajit.deliciosi

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Orez cu calamar
Orez cu calamar
2 porții
30 min
Foarte ușor
3.5 / 5
Rețetă Calamars à la romaine - calamar prajit
Calamars à la romaine - calamar prajit
6 porții
35 min
Foarte ușor
Rețetă Calamari umpluti
Calamari umpluti
4 porții
35 min
Foarte ușor
4.6 / 5
Rețetă Lamele de calamari pane
Lamele de calamari pane
2 porții
35 min
Ușor
4.6 / 5
Rețetă Spaghetti cu calamari si rosii
Spaghetti cu calamari si rosii
1 porții
30 min
Foarte ușor
4.6 / 5

Ultimele articole

Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le! Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le!

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează