Calamari rings

Ingrediente
Preparare
- Se dezgheata calamariul sub jet de apa rece.
- Se amesteca faina cu sare si piper.
- Se mai pot pune si alte condimente,coaja de lamaie rasa ar merge bine. Se bat ouale.
- Se trece calamariul prin faina si apoi prin ou.
- Se prajesc in uleiul incalzit.
- Se pot servi cu sos sau cu un risotto cu lamaie.
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
cris_nedelcovici
Gustos, usor.....bravo! pentru doamna care a trait 60 de ani : CALMAR? sunteti rautacioasa, doamna si...absolut inutil !
anonymous
Poate fi gustoasa dar nu in felul in care este descrisa.
1. Calamarii nu sunt sub forma de "ineluse" ci inele in toata regula.
2. Traiesc de 60 ani si nu am "aflat" inca sa prajesc in ulei rece. Poate duduia are o reteta si pentru chestia asta. Asta ar face o serioasa economie in bugetul foarte multor familii si ... poate ca autoarea ar castiga si Premiul Nobel pentru gatit economic., nemaivorbind de faptul ca ar intra in Cartea Recordurilor in sectiunea "prostie in scris".
3. Dupa propria mea stiitnta, in limba romana "calamri-ul" este cunoscut sub denumrea de CALMAR dar ... deh, pentru din ce in ca mai multi romani, limba romana a devenit si incepe sa devina o limba straina. Halal neam !
anonymous
Doar faina si sare,lamaie si piper dupa prajit.deliciosi
Punctează această reţetă