Inele de calamari in aluat de bere by jamie oliver

Altele
Foarte ușor
20 min

Ingrediente

4

Preparare

Preparare10 min
Gătire10 min
  • Lasam la dezghetat inelele de calamar, le trecem printr-un jet de apa si le punem la scurs pe un servet de hartie.
  • Intr-un castronel amestecam faina cu berea bine bine sa nu faca cocoloase, adaugam galbenusul si saram.
  • Separat batem albusul spuma si il incorporam in compozitia de faina si bere. Omogenizam bine.
  • Trecem inele prin aluat si le prajim intr-o tigaie adanca cu ceva mai mult ulei, ideal ar fi in friteuza.
  • Le scoatem pe hartie absorbanta pentru a se scurge excesul de ulei. Ii servim cu lamaie.

Punctează această reţetă

KKitchen Flavors

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

  • pagina 1 / 3

anonymous

Simple,good looking and very,very tasty!

am gătit această rețetă
abuz

anonymous

Este unul dintre preparatele mele favorite
prietenii sunt f multumiti
elena

am gătit această rețetă
abuz

anonymous

Muy bueno

am gătit această rețetă
abuz

anonymous

Sunt bune si usor de facut.

am gătit această rețetă
abuz

anonymous

Excelent

am gătit această rețetă
abuz

simonainea

EeeeXeeelent

am gătit această rețetă
abuz

anonymous

De senzatie

am gătit această rețetă
abuz

anonymous

Excelent

am gătit această rețetă
abuz

anonymous

Este foarte delicioasa si o recomand !!!!

am gătit această rețetă
abuz

Eu

Cum naiba masori 250 ml de faina?!?!? O reteta de tot rasul ... pentru ce cantitate de calamari ajunge aluatul facut??!!

abuz
  • pagina 1 / 3