Ciupercile taiate,impreuna cu ardeiul taiat cubulete,ardeiul iute si usturoiul zdrobit se soteaza in unt,pana se evapora toata apa lasata se adauga verdeata si se potriveste de sare si piper.
Mozzarella si cascavalul se taie cubulete si se adauga la ciupercile care s-au racit intretimp.
Calamarii dezghetati se spala bine la exterior si la interior,dupa care se umple cu amestecul de ciuperci si branza si se inchid la capete cu scobitori.In aceasta faza pot fi tinuti la frigider 2-3 zile urmand a praji doar cati mancam la o masa.eu i-a prajit in 2 rate.
Incingem uleiul inr-o tigaie mai mare,tavalim calamarii prin faina si ii punem la prajit,pana capata o culoare frumoasa aurie.Cand ii intoarcem adaugam rosiile taiate felii,caperele,putina saramura de la capere si otetul balsamic.
Comentarii:
Benissimo.
Am să o încerc și eu , arată super.
EXCELENTA
Foarte bun si usor de preparat.