Petitchef

Ciorba de rata

Felul principal
4 porții
20 min
50 min
Foarte ușor

Ingrediente

4

Preparare

  • Carnea de rata se curata si spala, se taie in bucati potrivite, se pune la fiert intr-o oala cu apa.
    Se va aduna spuma si se lasa sa fiarba pentru 40-50 minute - depinde de carne.
  • Intre timp curatam, si tocam marunt legumele.
    Le adauga si pe ele in oala si mai fierbem pentru 30 minute.
    Intre timp fierbem borsul separat si calim rosiile tocate marunt in 2 linguri de ulei.
  • Adaugam in oala rosiile calite (sau bulionul calit), amestecam si lasam 5 minute dupa care adaugam si borsul.
  • Condimentam cu sare sau o lingurita de delikat.
    Tocam marunt legaturile de patrunjel si leustean, le adaugam in oala si stingem focul.

Rețete inrudite

YouTube

Linte spaniola


Întrebări:




Comentarii:

18/06/2015

O CIORBA DELICIOASA !

am gătit această rețetă (0) (0) Abuz
violeta, 21/01/2019

Totdeauna o fiertura de carne se strecoara apoi se adauga legumele si carnea portionata corespunzator.

(0) (0) Abuz
gabi, 23/03/2018

Pe bune? delicat?

(0) (0) Abuz
22/08/2014

Dar taietei nu se pun?

(0) (0) Abuz
12/07/2013

Perfecta

(0) (0) Abuz
15/12/2012

Superr.......:))

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Cum gătești un piept de rață în tigaie?
Cum gătești un piept de rață în tigaie?
2 porții
20 min
Foarte ușor
4.8 / 5
Rețetă Piept de rata cu sos de trufe
Piept de rata cu sos de trufe
3 porții
45 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Cum să gătești un piept de rață la cuptor?
Cum să gătești un piept de rață la cuptor?
2 porții
25 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Medalioane cu linte rosie
Medalioane cu linte rosie
4 porții
1 h 15 m
Foarte ușor
4.4 / 5

Articole conexe

Un fel principal plin de traditie si savoare - ciorba! Un fel principal plin de traditie si savoare - ciorba! Carnea de rata – intre da si nu? Carnea de rata – intre da si nu? Peștele, un aliment esențial pentru sănătate Peștele, un aliment esențial pentru sănătate

Ultimele articole

Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le! Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le!

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează