Ciorba de rata

Ciorba de rata
Felul principal
4 porții
Foarte ușor
1 h 10 m

Ingrediente

4

Preparare

Preparare20 min
Gătire50 min
  • Carnea de rata se curata si spala, se taie in bucati potrivite, se pune la fiert intr-o oala cu apa.
    Se va aduna spuma si se lasa sa fiarba pentru 40-50 minute - depinde de carne.
  • Intre timp curatam, si tocam marunt legumele.
    Le adauga si pe ele in oala si mai fierbem pentru 30 minute.
    Intre timp fierbem borsul separat si calim rosiile tocate marunt in 2 linguri de ulei.
  • Adaugam in oala rosiile calite (sau bulionul calit), amestecam si lasam 5 minute dupa care adaugam si borsul.
  • Condimentam cu sare sau o lingurita de delikat.
    Tocam marunt legaturile de patrunjel si leustean, le adaugam in oala si stingem focul.
RReteteBauturi

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

anonymous

O CIORBA DELICIOASA !

am gătit această rețetă
abuz

violeta

Totdeauna o fiertura de carne se strecoara apoi se adauga legumele si carnea portionata corespunzator.

abuz

gabi

Pe bune? delicat?

abuz

anonymous

Dar taietei nu se pun?

abuz

anonymous

Perfecta

abuz

anonymous

Superr.......:))

abuz