Carnea de rata se curata si spala, se taie in bucati potrivite, se pune la fiert intr-o oala cu apa. Se va aduna spuma si se lasa sa fiarba pentru 40-50 minute - depinde de carne.
Intre timp curatam, si tocam marunt legumele. Le adauga si pe ele in oala si mai fierbem pentru 30 minute. Intre timp fierbem borsul separat si calim rosiile tocate marunt in 2 linguri de ulei.
Adaugam in oala rosiile calite (sau bulionul calit), amestecam si lasam 5 minute dupa care adaugam si borsul.
Condimentam cu sare sau o lingurita de delikat. Tocam marunt legaturile de patrunjel si leustean, le adaugam in oala si stingem focul.
Comentarii:
O CIORBA DELICIOASA !
Totdeauna o fiertura de carne se strecoara apoi se adauga legumele si carnea portionata corespunzator.
Pe bune? delicat?
Dar taietei nu se pun?
Perfecta
Superr.......:))