Ingrediente: 3 kg gutui curatate si feliate 4 l apa + 8 linguri sare grunjoasa (fara iod ) 2 l apa 10 linguri zahar 200 ml otet de 9 grade cate 2 foi dafin in...
Ingrediente: 4 kg de peste 4 kg ceapa curatata si taiata pestisori 1 kg morcov 1 l ulei 1 kg ardei capia sau gogosari copti 3-4 linguri bulion sau pasta de...
Ingrediente: 2 kg morcovi 2 kg radacina telina 2 kg radacina patrunjel 2 kg ardei gras (poate sa fie 1 kg ardei gras si 1 kg gogosar ) 2 kg rosii 2 kg ceapa...
Ingrediente: 4 kg castraveti ½ kg zahar 1 l otet 1 l apa 2 linguri sare grunjoasa 2 morcovi 2 cepe 1 hrean mare 1 morcov Cativa catei de usturoi Boabe de...
Ingrediente: 1 litru ulei 3 kg ceapa 2 kg ardei grasi 1 kg morcovi 7 kg rosii 1 kg fasole verde cruda 2 buc vinete mari 1 legatura mare frunze telina 1...
Ingrediente: Prunele se cintaresc,dupa ce s-au curatat;apoi se trec prin masina de carne.Piureul,astfel obtinut,se pune pe foc,intr-o cratita,cu un volum de 2...
Ingrediente: 200 g hrean dat pe razatoarea mica miere de albine naturala otet de mere sare dupa gust apa fiarta si racita sau apa plata dupa gust pentru a...
Ingrediente: 2 kg rosii cherry coapte 2 capatani de usturoi 5-6 frunze de vita de vie circa 10 frunze de visin 2 linguri sare grunjoasa(fara iod) 200 ml otet...
Ingrediente: 2 portocale un grapefruit rosu un grafefruit alben 2 mandarine 2 clementine o banana 1 mar galben 1 mar rosu 1 mar verde 100 g cirese 100 g...
Ingrediente: 500 g nectarine spalate curatate de samburi si taiate cubulete 500 g piersici, spalate, curatatede samburi si taiate cubulete 250 ml cafea gata...
Ingrediente: 1. Pentru consumul imediat: 500 g boabe de struguri, 250 g zahar cateva picaturi zeama de lamaie 2. Pentru iarna : 3 kg boabe de struguri 3 l apa,...
Ingrediente: 1 l otet din vin 3 cepe de apa rosii 4 catei de usturoi 2 frunze de dafin 8-10 boabe piper 5-6 boabe coriandru 4-5 fire tarhon verde cimbru,busuioc
Mazarea se curata si se spala bine in mai multe ape ,se pune in borcane , se adauga1 pastila de aspirina , sau 1 vf de lingurita de conservant se umplu cu apa si se capseaza , se aseaza intr-o oala pe fundul careia am asezat un prosop , se acopera cu a
Ingrediente: La 1 l apa se adauga 450 g zahar. Puteti opta pentru adaugarea conservantului daca locul de depozitare este mai caldut. Am folosit la prepararea compotului atat corcoduse galbene cat si corcoduse rosii... Mod de preparare: Se f