Petitchef

Hrean in otet pe gustul tau

Altele
4 porții
20 min
Foarte ușor

Ingrediente

4

Preparare

  • Hreanul se curata, se spala, se zvanta si se da pe razatoarea mica sau se toaca la blender. Personal imi place ca hreanul sa fie dat prin razatoarea mica.
  • Hreanul ras se amesteca cu sosul preparat din otet de mere, miere de albine si sare dupa gust, apoi se adauga putina apa pentru a obtine taria si consistenta dorita,iar la sfarsit se toarna 2-3 lingurite ulei si se amesteca bine.
  • Se pastreaza in borcane si se serveste la preparate din carne, peste, legume si diferite sosuri.


Poze

Hrean in otet pe gustul tau
Hrean in otet pe gustul tau - poza 2

Întrebări:




Comentarii:

10/02/2012

Buna

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite


Articole conexe

O mancare in culori, arome si texturi – Musacaua! O mancare in culori, arome si texturi – Musacaua! Merele coapte, un desert clasic de iarna! Merele coapte, un desert clasic de iarna! Umami – gustul suprem! Umami – gustul suprem!

Ultimele articole

Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le! Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le!

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează