Hrean la borcan

Aperitiv
2 porții
Foarte ușor
50 min

Ingrediente

2

Preparare

Preparare30 min
Gătire20 min
  • Hreanul curatat, spalat se razuieste pe razatoarea cu gauri mici, se amesteca cu sarea, otetuls si zaharul pana la topirea zaharului si se pune in borcan. Este foarte potrivit langa carne de porc afumata, sau ca umplutura la rulouri de sunca.pre.
  • Imi pare rau, cand pregatit sa fotografiez cantitatea de hrean pt razuit, asistentul meu aproape ca a incheiat razuitul, atat a mai ramas in momentul fotografierii, oricum va dati seama ca a fost mai mult.
burdulea maria elenaBurdulea maria elena

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

fp

Foarte interesant si multumim reamintinde-ne de cit de bun este hreanul

abuz

anonymous

Cred ca te-a excitat asistentul ca ai uitat sa faci poze!

abuz

anonymous

Execelent

abuz

anonymous

MA SURPRINDE FIINDCA NU SE ADAUGA SI PUTINA APA,APOI CREDEAM CA SAREA INEGRESTE HREANUL.PUTETI SA-MI DATI UN SFAT CONCRET? MUTUMESC MULT.

abuz

anonymous

Spune una mai gustoasa nu asta de pe vremea lui burebista

abuz

anonymous

Urita

abuz

anonymous

Ai inceput binisor sa explici dar cred ca te-a piscat ochibafta mai departe.....

abuz