Hrean la borcan
Ingrediente
2
Rețete inrudite
Preparare
Preparare30 min
Gătire20 min
- Hreanul curatat, spalat se razuieste pe razatoarea cu gauri mici, se amesteca cu sarea, otetuls si zaharul pana la topirea zaharului si se pune in borcan. Este foarte potrivit langa carne de porc afumata, sau ca umplutura la rulouri de sunca.pre.
- Imi pare rau, cand pregatit sa fotografiez cantitatea de hrean pt razuit, asistentul meu aproape ca a incheiat razuitul, atat a mai ramas in momentul fotografierii, oricum va dati seama ca a fost mai mult.
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
19/10/2012
MA SURPRINDE FIINDCA NU SE ADAUGA SI PUTINA APA,APOI CREDEAM CA SAREA INEGRESTE HREANUL.PUTETI SA-MI DATI UN SFAT CONCRET? MUTUMESC MULT.
18/10/2011
Ai inceput binisor sa explici dar cred ca te-a piscat ochibafta mai departe.....