Hreanul curatat, spalat se razuieste pe razatoarea cu gauri mici, se amesteca cu sarea, otetuls si zaharul pana la topirea zaharului si se pune in borcan. Este foarte potrivit langa carne de porc afumata, sau ca umplutura la rulouri de sunca.pre.
Imi pare rau, cand pregatit sa fotografiez cantitatea de hrean pt razuit, asistentul meu aproape ca a incheiat razuitul, atat a mai ramas in momentul fotografierii, oricum va dati seama ca a fost mai mult.
Comentarii:
Foarte interesant si multumim reamintinde-ne de cit de bun este hreanul
Cred ca te-a excitat asistentul ca ai uitat sa faci poze!
Execelent
MA SURPRINDE FIINDCA NU SE ADAUGA SI PUTINA APA,APOI CREDEAM CA SAREA INEGRESTE HREANUL.PUTETI SA-MI DATI UN SFAT CONCRET? MUTUMESC MULT.
Spune una mai gustoasa nu asta de pe vremea lui burebista
Urita
Ai inceput binisor sa explici dar cred ca te-a piscat ochibafta mai departe.....