Supa de vita cu hrean
Ingrediente
7
Preparare
Preparare20 min
Gătire30 min
- Punem carnea in apa rece cu putina sare, sa fiarba la foc mic. Ceva mai tarziu, punem si oasele cu maduva .
- Adaugam si legumele, lasam sa fiarba de asemenea la foc mic. Cand toate sunt fierte bine, putem daca dorim, sa strecuram supa.
- Doar arunc ceapa si radacina de patrunjel si las morcovii si cartofii in zeama. Si carnea+oasele, desigur.
- Calim hreanul doua-trei minute la foc mic, impreuna cu faina si stingem cu supa . Adaugam smantana, amestecam bine si turnam totul in oala cu supa. Potrivim de sare si de otet si mai fierbem cinci minute la foc mic.
- Pregatim patrunjelul pentru momentul servirii si apoi ne delectam cu aroma deosebita de vita+hrean! Anyone can cook!
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă: