Petitchef

Supa din rasol de vita

Felul principal
4 porții
15 min
20 min
Foarte ușor

Ingrediente

4

Preparare

  • Carnea se spala si se pune la fiert intr-o cratita cu ~ 3 litri apa. Se inlatura spuma. Intre timp se curata morcovul si se taie cubulete, ceapa si ardeiul se toaca marunt.
  • Se lasa la fiert pentru minim 30 minute. Cand carnea a fiert, se scoate sa avem loc pentru galuste.
  • Se separa albusele de galbenusuri. Se bate albusul foarte bine, se adauga cate un galbenus, batand in continuare.
  • Se adauga sare, 2 lingurite ulei si 14 lingurite gris . Se pune din compozitie cu o lingurita, in supa care fierbe in clocote.
  • Se reduce un pic focul. Dupa ce se pun toate galustile , se pune un capac. Din cand in cand se pune cate putina apa rece.
  • La sfarsit se adauga bucatile de rasol de vita si patrunjelul tocat.


Întrebări:




Comentarii:

constanta_s2014
constanta_s2014, 30/04/2017

Daca e supa nu-mi place sa vad ceapa si morcovul tocate in ea. Ar fi trebuit lasate intregi si eu as mai fi pus inca vreo doi morcovi, un pastarnac si o telina iar la final le-as fi scos si ramanea supa limpede, ori asa cum ai facut tu, ai in farfurie ceva ce nu-i nici supa nici ciorba cu legumele alea tocate. Cat despre galusti, nu inteleg la ce foloseste uleiul din compozitie; pentru niste galusti pufoase nu ai nevoie decat de ou, sare si gris, atat - o sa spui ca asa ai invatat sa le faci, dar cat traim invatam si e bine ca din cand in cand sa mai ascultam si niste sfaturi logice si pertinente, doar asa putem evolua. P.S. Pentru carnea de vita ai nevoie de cca 2h pentru gatire, nicidecum de 35min.

(2) (3) Abuz
30/04/2017

In primul rand carnea de vita prin natura ei necesita un timp de gatire mai indelungat; apoi avand in vedere ca reteta necesita minim doi pasi de gatire timpul necesar mai creste cu cel putin 20 de minute; in consecinta timpul de gatire pentru aceasta reteta pentru a putea fi si consumat rezultatul nu poate fi mai mic de o ora si jumatate- doua, chiar si folosind o oala sub presiune. Nu inteleg ce crezi ca obtii folosind o minciuna evidenta.

(2) (0) Abuz
30/04/2017

Ce bun era si un os cu maduva!

(1) (0) Abuz
06/06/2013

Fff bun

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Supa de naut cu spanac
Supa de naut cu spanac
5 porții
50 min
Foarte ușor
3.9 / 5
Rețetă Supa super cremoasa de legume la thermomix
Supa super cremoasa de legume la thermomix
6 porții
30 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Supa de tortellini
Supa de tortellini
3 porții
25 min
Foarte ușor
3.1 / 5
Rețetă Supa de sfecla rosie - usoara si rapida
Supa de sfecla rosie - usoara si rapida
2 porții
25 min
Foarte ușor
4 / 5
Rețetă Supa de conopida si fistic
Supa de conopida si fistic
4 porții
30 min
Foarte ușor
5 / 5

Articole conexe

Supa-enciclopedia culinara! Supa-enciclopedia culinara! Bouillabaisse – de la mancarea pescarilor, la supa cu renume international Bouillabaisse – de la mancarea pescarilor, la supa cu renume international Gazpacho sau supa-salata Gazpacho sau supa-salata

Ultimele articole

Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le! Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le!

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează