-
Acasă - Petitchef
-
Rețete
-
Conserve
-
Retete conserve și murături
-
Retete conserve și murături - pagina 3
Retete conserve și murături - pagina 3
53 rețete
(12 voturi)
Pasta de corcoduse verzi pentru iarna Inlaturam corcodusele patate sau stricate, le spalam bine si le punem intr-o oala cu apa cat sa le acopere putin, sa aibe loc sa fiarba. Cand incepe sa se desprinda samburele de pulpa le strecuram si inlaturam sambu
(2 voturi), (2)
Se aleg frunzele de dimensiuni potrivite ,in special dinacelea tinere, se spala si se zvanta .Se grupeaza in 10-15 frunze se sareaza ( sare mare) dupa fiecare si se strange sul ,se asaza in borcan si se continua pana ce acesta este plin ( indesat bine
(1 vot), (1) , (1)
Timp de preparare: 70 ore (complexitate medie) Ingrediente: -2 kg masline (eu folosesc masline aproape negre) -6 lamai -5 ardei iuti -s
Timp de preparare: 100 ore (complexitate medie) Ingrediente: 3 kg de vinete mici (cam 18 bucati intr-un kg Umplutura: 2 pahare de nuci tocate marun
(2 voturi), (1)
Ciupercile se curata,se spala si se fierb in apa cu putina sare . Dupa fierbere se clatesc putin ,dupa care se dau in doua ,trei clocote in marinata preparata din : o parte otet, o parte apa ,1-2 lingurite zahar ,sare si piper dupa gust . Marinata s