Ardei bulgaresti la borcan

Aperitiv
6 porții
Foarte ușor
12 min
14 Kcal

Ingrediente

6
Cost estimat: 0.5 (0.08€/porție)

Preparare

Preparare10 min
Gătire2 min
  • Mai intai spalam bine ardeii iuti in 2 - 3 ape . Coditele le scurtam. Punem apa la fiert intr-o cratita , adaugam dupa gust sare, otet si zahar si lasam sa dea in clocot.
  • Cand a dat in clocot punem in ei ardeii iuti unde ii vom lasa circa 1-2 minute pana isi schimba putin culoarea ( ei devin mai palizi ). Ii scoatem din cratita si ii asezam in borcane ( daca ii oparim in lichid ardeii se pot aseza mult mai usor in borcanase ).
  • Lasam sa dea lichidul din nou in clocot si asa fierbinte il turnam peste ardei . Capsam borcanele si le asezam intre paturi pana a doua zi dupa care le mutam in camara pe raft.

Nutriție

pentru 1 porție / pentru 100 g
Calorii: 14Kcal
  • Carbo: 2.7g
  • Grăsimi: 0.1g
  • Grăsimi sat.: 0g
  • Proteine: 0.2g
  • Fibre: 0.5g
  • Zahăr: 2.7g
  • SmartPoints: 1
Informații nutriționale pentru 1 porție (45g)
LLorycarp

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

anonymous

Supeeeeeeeeeeeeeerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

abuz

anonymous

SUPER RETETA !MULTUMIM!

abuz