Castraveti la borcan dulci acrisori
Ingrediente
4
Preparare
Preparare20 min
Gătire20 min
- Pui intr-o cratita otetul, apa, sarea, zaharul si mirodeniile. Cand a dat in clocot se pun castravetii sa se inmoaie bine pentru cateva minute sau daca doriti puteti sa le taiati un capacel la codita pentru ca marinata sa patrunda si in interiorul lor si sa nu va treziti ca raman seci.
- Cand si-au schimbat culoarea ii scoateti si ii lasati deoparte sa se raceasca. Se taie morcovul si hreanul in forme frumoase si ceapa solzisori sau rondele. Se pune o parte din hrean in borcanele bine spalate si sterilizate.
- Asezam apoi castravetii in picioare si printre ei ceapa, morcovul, si usturoiul. Deasupra lor adaugam restul de hrean. A pus in cateva borcane si putina conopida ramasa in frigider. Se pun borcanele pe lama cutitelor si se toarna lichidul fierbinte. Se infileteaza capacele si se pun in paturi pana a doua zi.
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
Nici un comentariu!
Punctează această reţetă