Catravetii spalati se aseaza in borcane alaturi de pestisori de ceapa,felii de morcov,boabe de piper si mustar,usturoi,foi de dafin,iar deasupra borcanului se pune floarea de marar.
Se masoara cu aproximatie cat lichid trebuie(daca e putin mai mult nu-i bai). Se incalzeste apa si otetul(nu se fierbe,doar cat sa se dizolve sarea si zaharul)si se adauga sarea si zaharul.
Lichidul se toarna in borcane,peste castraveti,se pun capacele si se sterilizeaza borcanele la BM.Se tin inca 15 minute,din momentul in care fierbe apa.Borcanele se racesc si in camara,pentru iarna,cu ele.
Comentarii (44):
O reteta erste classe!!!
Buna reteta,merita incercata
Abia astept sa gust
Super ,usor de facut ,multumesc de reteta
Ce bunatate!!!
Este o reteta traditionala.
super
Sunt foarte buni,am facut si eu la fel anul trecut.
Foarte buna reteta
Buna si simpla
Super