Castraveti marinati cu otet(bulgaresti)

Altele
Foarte ușor
15 min

Ingrediente

4

Preparare

  • Catravetii spalati se aseaza in borcane alaturi de pestisori de ceapa,felii de morcov,boabe de piper si mustar,usturoi,foi de dafin,iar deasupra borcanului se pune floarea de marar.
  • Se masoara cu aproximatie cat lichid trebuie(daca e putin mai mult nu-i bai).
    Se incalzeste apa si otetul(nu se fierbe,doar cat sa se dizolve sarea si zaharul)si se adauga sarea si zaharul.
  • Lichidul se toarna in borcane,peste castraveti,se pun capacele si se sterilizeaza borcanele la BM.Se tin inca 15 minute,din momentul in care fierbe apa.Borcanele se racesc si in camara,pentru iarna,cu ele.

Punctează această reţetă

MMIMISOR

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

  • pagina 1 / 5

anonymous

O reteta erste classe!!!

am gătit această rețetă
abuz

anonymous

Buna reteta,merita incercata

am gătit această rețetă
abuz

anonymous

Abia astept sa gust

abuz

anonymous

Super ,usor de facut ,multumesc de reteta

abuz

anonymous

Ce bunatate!!!

abuz

anonymous

Este o reteta traditionala.
super

abuz

anonymous

Sunt foarte buni,am facut si eu la fel anul trecut.

abuz

anonymous

Foarte buna reteta

abuz

anonymous

Buna si simpla

abuz

anonymous

Super

abuz
  • pagina 1 / 5