Castraveti marinati cu otet(bulgaresti)
Ingrediente
4
Preparare
- Catravetii spalati se aseaza in borcane alaturi de pestisori de ceapa,felii de morcov,boabe de piper si mustar,usturoi,foi de dafin,iar deasupra borcanului se pune floarea de marar.
- Se masoara cu aproximatie cat lichid trebuie(daca e putin mai mult nu-i bai).
Se incalzeste apa si otetul(nu se fierbe,doar cat sa se dizolve sarea si zaharul)si se adauga sarea si zaharul. - Lichidul se toarna in borcane,peste castraveti,se pun capacele si se sterilizeaza borcanele la BM.Se tin inca 15 minute,din momentul in care fierbe apa.Borcanele se racesc si in camara,pentru iarna,cu ele.
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
anonymous
O reteta erste classe!!!
am gătit această rețetă
anonymous
Buna reteta,merita incercata
am gătit această rețetă
anonymous
Abia astept sa gust
anonymous
Super ,usor de facut ,multumesc de reteta
anonymous
Ce bunatate!!!
anonymous
Este o reteta traditionala.
super
anonymous
Sunt foarte buni,am facut si eu la fel anul trecut.
anonymous
Foarte buna reteta
anonymous
Buna si simpla
anonymous
Super
Punctează această reţetă