Castraveti,dovlecei,vinete,gogonele in otet fara sare

Castraveti, dovlecei, vinete, gogonele in otet fara sare
Altele
4 porții
Foarte ușor
15 min

Ingrediente

4

Preparare

  • Castravetii se aseaza cat mai bine in borcan dupa ce au fost spalati si zvantati.In borcan se toarna otetul,se adauga toate ingredientele,dupa care se completeaza cu apa.
  • Se leaga sau se capseaza borcanele, se impacheteaza in hartie fiecare borcan si se fierb la bain marie timp de 5 minute dupa ce apa a dat in fiert.
  • La fel se procedeaza si cu dovleceii,vinetele si gogonelele.
  • Se pastreaza foarte bine.A deschis anul trecut ultimul borcan pe 30 iulie de ziua fetei mele.Am avut si gogosari tot fara sare si a faut o salata boeuf in luna iulie, o bunatate vorba mamei mele.
  • Pot fi serviti cu incredere de cei care au restrictie la sare.
VValentina ionita

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

13/07/2012

Si eu fac dar e un pic modificata; pun si 5 boabe ienibahar, iar otetul il fac 1/1 cu apa si il fierb separat, cand e caldut il pun in borcane si-l sterilizez. Iese super am desfacut ultimul borcan la o aniversare in mai si cred ca tinea si pana la nul in mai.

(0) (0) abuz