Castraveti,dovlecei,vinete,gogonele in otet fara sare

Ingrediente
4
Preparare
- Castravetii se aseaza cat mai bine in borcan dupa ce au fost spalati si zvantati.In borcan se toarna otetul,se adauga toate ingredientele,dupa care se completeaza cu apa.
- Se leaga sau se capseaza borcanele, se impacheteaza in hartie fiecare borcan si se fierb la bain marie timp de 5 minute dupa ce apa a dat in fiert.
- La fel se procedeaza si cu dovleceii,vinetele si gogonelele.
- Se pastreaza foarte bine.A deschis anul trecut ultimul borcan pe 30 iulie de ziua fetei mele.Am avut si gogosari tot fara sare si a faut o salata boeuf in luna iulie, o bunatate vorba mamei mele.
- Pot fi serviti cu incredere de cei care au restrictie la sare.
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
13/07/2012
Si eu fac dar e un pic modificata; pun si 5 boabe ienibahar, iar otetul il fac 1/1 cu apa si il fierb separat, cand e caldut il pun in borcane si-l sterilizez. Iese super am desfacut ultimul borcan la o aniversare in mai si cred ca tinea si pana la nul in mai.