Ciolomada (muratura asortata)

Ciolomada (muratura asortata)
Altele
4 porții
Foarte ușor
15 min

Ingrediente

4

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.

Rețete inrudite

Coleslaw - salata de varza si morcov


Preparare

  • Curatam gogosarii:
    si ardeii de samburi, ii spalam, ii taiem bucatele, adaugam castraveti spalati, taiati bucatele, varza taiata bucatele mici, presaram piper boabe, adaugam cam 2 radacini de hrean potrivite, apoi se adauga pt fiecare kg de leguma 100 ml otet, 100g zahar, 1 lingura sare neiodata, ½ lingurita salicilat.
  • Se amesteca totul bine, se lasa sa stea 24 h, dupa care se pune muratura in
    borcane, se toarna si zeama rezultata, se leaga sau se capacesc borcanele si se aseaza in camara.
  • Puteti sa pregatiti aceasta muratura din cate kg de legume aveti la
    indemana. Trebuie insa sa respectati cantitatile de sare, zahar,
    salicilat, raportate la cantitatea de legume pe care doriti sa o conservati. A avut 1 kg castraveti, 1 kg gogosari, 1 kg ardei, 1 kg varza. A rezultat 1
    borcan de 3 litri si un borcanel de 800 g.
  • Daca doriti o salata rapida, pe care nu o pastrati pt iarna, nu puneti salicilat.


Întrebări


Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

09/10/2016

Super buna , eu o faceam dupa gustul meu fara sa am cantitati predefinite

am gătit această rețetă
(0) (0) abuz
21/09/2013

Super buna

(0) (0) abuz
30/08/2013

Foarte buna

(0) (0) abuz
13/08/2013

Super

(0) (0) abuz
26/11/2012

Fotografiile nu sunt disponibile!

(0) (0) abuz



+