Ciolomada (muratura asortata)

Ingrediente
4
Preparare
- Curatam gogosarii:
si ardeii de samburi, ii spalam, ii taiem bucatele, adaugam castraveti spalati, taiati bucatele, varza taiata bucatele mici, presaram piper boabe, adaugam cam 2 radacini de hrean potrivite, apoi se adauga pt fiecare kg de leguma 100 ml otet, 100g zahar, 1 lingura sare neiodata, ½ lingurita salicilat. - Se amesteca totul bine, se lasa sa stea 24 h, dupa care se pune muratura in
borcane, se toarna si zeama rezultata, se leaga sau se capacesc borcanele si se aseaza in camara. - Puteti sa pregatiti aceasta muratura din cate kg de legume aveti la
indemana. Trebuie insa sa respectati cantitatile de sare, zahar,
salicilat, raportate la cantitatea de legume pe care doriti sa o conservati. A avut 1 kg castraveti, 1 kg gogosari, 1 kg ardei, 1 kg varza. A rezultat 1
borcan de 3 litri si un borcanel de 800 g. - Daca doriti o salata rapida, pe care nu o pastrati pt iarna, nu puneti salicilat.
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
anonymous
Super buna , eu o faceam dupa gustul meu fara sa am cantitati predefinite
am gătit această rețetă
anonymous
Super buna
anonymous
Foarte buna
anonymous
Super
anonymous
Fotografiile nu sunt disponibile!
Punctează această reţetă