Petitchef

Mazare la borcan

Mazare la borcan
Mazarea se curata si se spala bine in mai multe ape ,se pune in borcane , se adauga1 pastila de aspirina , sau 1 vf de lingurita de conservant se umplu cu apa si se capseaza , se aseaza intr-o oala pe fundul careia am asezat un prosop , se acopera cu apa iar deasupra am asezat alt prosop, le punem la fiert 30 min calculate din momentul in care au inceput sa fiarba

PhotobucketPhotobucketPhotobucketpreparate astfel tin si cativa ani..
O alta modalitate ar fi sa le opariti putin inainte de a le pune in borcan dar timpul de fierbere va fi mai mic ,cam 15 min.







Comentarii:

29/06/2013

Supeeeeer!!!!!

(0) (0) Abuz
20/06/2013

Am s-o incerc si eu

(0) (0) Abuz
03/06/2013

Am sa incerc chiar maine

(0) (0) Abuz
12/06/2012

Sare nu se pune de loc???

(0) (0) Abuz
07/07/2011

Bine e ok

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite


Ultimele articole

Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le! Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le!

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează