Gogosari picanti - dulce -acrisori
Ingrediente
10
Preparare
- Spalam bine gogosarii dupa care ii crestam in forma de X . Punem 2 l apa la fiert , adaugam 200 ml otet de 9 grade , 10 linguri zahar , 2 linguri sare si lasam sa dea in clocot.
- Punem gogosarii crestati la oparit in solutie timp de 1 minut dupa care ii scoatem intr-un vas si lasam sa se racoreasca un pic. Hreanul il curatam si taiem fasii. In borcane , sau galetute de plastic asezam gogosarii opariti ,printre ei punem ardei iuti si fasiile de hrean ,iar deasupra fiecarui borcan punem un varf de cutit de praf conservant
- Apoi turnati peste ei solutia de murat ce a-ti dat-o din nou in clocot. Capsati borcanele si le dati la dunst uscat intre paturi. Se pot servi in aproximativ 2 saptamani.
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
Nici un comentariu!