Gogosari picanti - dulce -acrisori

Altele
10 porții
Foarte ușor
20 min

Ingrediente

10

Preparare

  • Spalam bine gogosarii dupa care ii crestam in forma de X . Punem 2 l apa la fiert , adaugam 200 ml otet de 9 grade , 10 linguri zahar , 2 linguri sare si lasam sa dea in clocot.
  • Punem gogosarii crestati la oparit in solutie timp de 1 minut dupa care ii scoatem intr-un vas si lasam sa se racoreasca un pic. Hreanul il curatam si taiem fasii. In borcane , sau galetute de plastic asezam gogosarii opariti ,printre ei punem ardei iuti si fasiile de hrean ,iar deasupra fiecarui borcan punem un varf de cutit de praf conservant
  • Apoi turnati peste ei solutia de murat ce a-ti dat-o din nou in clocot. Capsati borcanele si le dati la dunst uscat intre paturi. Se pot servi in aproximativ 2 saptamani.
LLorycarp

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă: