Gogosari in suc propriu ( conservati la rece )

Aperitiv
6 porții
Foarte ușor
24 ore

Ingrediente

6

Rețete inrudite


Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.

Preparare



Întrebări


Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

gaga, 13/09/2019

In textul retetei afirmi urmatoarele doua gogomanii: "Se mai amesteca de cateva ori gogosarii in cele 24 de ore ca zaharul si sarea sa se topeasca". Ca ai putea topi zaharul nu ma indoiesc, el se topeste la cca. 185 grade Celsius, dar ca sa topesti sarea ti-ar trebui o instalatie industriala care sa o infierbante la peste 800 de grade Celsius, ceea ce pare aproape imposibil in conditii casnice! Si la urma urmei de ce sa le topesti, cand e mult mai simplu sa le dizolvi!
A doua gogomanie: "Borcanele le capsam si le aseazam in camara in asteptarea zilelor lungi de iarna." Toata lumea stie ca iarna zilele sunt mai scurte, in schimb noptile sunt mult mai lungi!

am gătit această rețetă
(0) (0) abuz
11/09/2013

EXCELENTA !
Merita incercata ! ( iarna usoara in bucatarie )

am gătit această rețetă
(0) (0) abuz
11/10/2013

Excelent!!!

(0) (0) abuz
02/10/2013

Foarte buna

(0) (0) abuz
30/09/2013

Ceva simplu si ..cu gust pe timpul ierni !!!

(0) (0) abuz
23/09/2013

Foarte gustosi,o reteta simpla si foarte buna.

(0) (0) abuz
19/09/2013

O reteta minunata .Imi plac gogosarii dulci murati

(0) (0) abuz
10/09/2013

:))

(0) (0) abuz
25/09/2011

Bine

(0) (0) abuz
georgeta, 25/09/2009

Usor si bun!

(0) (0) abuz



+