Gogosari in suc propriu ( conservati la rece )
Ingrediente
6
Rețete inrudite
-
Hamburger in stil sloppy joe
-
Salata japoneza de varza
-
Wok cu tăitei chinezești (legume și proteine de soia texturate)
-
Salată de linte, dovleac, varză rosie, sfeclă și pătrunjel (perfecta pentru toamnă/iarnă)
Preparare
- Gogosarii se spala si se taie felii dupa cum doriti (in 4 sau ,felii mai mici).Se pun intr-un vas mai mare se adauga sarea,otetul, zaharul, salicilul si se amesteca totul bine.
- Se lasa 24 ore , sa se patrunda totul bine. Se mai amesteca de cateva ori gogosarii in cele 24 de ore ca zaharul si sarea sa se topeasca. La sfarsitul celor 24 ore va rezulta un suc delicios ce va fi pus peste gogosari.
- Aseazam gogosarii in borcan, punem 2 foi de dafin la fiecare borcan, 3 bastonase hrean, cateva seminte de mustar si cateva boabe de piper .Peste punem zeama care rezulta .
- Borcanele le capsam si le aseazam in camara in asteptarea zilelor lungi de iarna.
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
gaga,
13/09/2019
In textul retetei afirmi urmatoarele doua gogomanii: "Se mai amesteca de cateva ori gogosarii in cele 24 de ore ca zaharul si sarea sa se topeasca". Ca ai putea topi zaharul nu ma indoiesc, el se topeste la cca. 185 grade Celsius, dar ca sa topesti sarea ti-ar trebui o instalatie industriala care sa o infierbante la peste 800 de grade Celsius, ceea ce pare aproape imposibil in conditii casnice! Si la urma urmei de ce sa le topesti, cand e mult mai simplu sa le dizolvi!
A doua gogomanie: "Borcanele le capsam si le aseazam in camara in asteptarea zilelor lungi de iarna." Toata lumea stie ca iarna zilele sunt mai scurte, in schimb noptile sunt mult mai lungi!
am gătit această rețetă
11/09/2013
EXCELENTA !
Merita incercata ! ( iarna usoara in bucatarie )
am gătit această rețetă
G