Gogosari in otet
Ingrediente
2
Preparare
- Se aleg si se spala gogosarii; se taie in bucati potrivite. Se pune saramura, adica apa, otetul, uleiul, sarea, zaharul si mirodeniile la fiert. Se potriveste totul dupa gust; daca doriti mai acru, se mai adauga otet, daca doriti mai dulce, adaugati zahar.
- Cand saramura clocoteste, se adauga gogosarii; nu se pun toti deodata ci in transe. Se invart mereu cu paleta cu gauri pana isi schimba culoarea.
- Se scot apoi din saramura si se aseaza in borcane. Nu se preseaza. Cand toti gogosarii sint asezati in borcane, se adauga bucatile de hrean . La un borcan de cca. 800 g. sint suficiente 3 fasii de hrean.
- Se adauga saramura calda. Mirodeniile care au ramas pe fundul oalei se repartizeaza cu o lingura, uniform, in fiecare borcan. Cate o frunzulita de dafin e de ajuns la un borcan.
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
anonymous
De neinlocuit
am gătit această rețetă
anonymous
Sint foarte deliceosi
anonymous
Asa o fac si eu
anonymous
Imi place mult reteta ta
anonymous
Ok
anonymous
Foarte frumos
Punctează această reţetă