Ingrediente: Mousse de cocos: 50 gr smântână de cocos 50 gr ciocolată albă de patiserie 100 gr de mascarpone 50 gr nucă de cocos rasă Crema de vanilie: 200 gr...
Ingrediente: Blatul Genoise: 4 albușuri 100 gr de zahăr 4 gălbenușuri 1 linguriță extract de vanilie 100 gr de făină 15 gr nucă de cocos rasă Cremă: 150 ml...
Ingrediente: 300 gr zahar 100 ml ulei 600 gr faina 3 linguri cacao 4 linguri gem acrisor (de caise, visine, prune) coaja rasa de lamaie netratata 1 plic zahar...
Ingrediente: Pentru 13 fusecuri (26 biscuiti): 150 gr de faina 200 gr de amidon din porumb 2 lingurite praf de copt 2 galbenusuri 2 lingurite extract de vanilie...
Ingrediente: 1litru de lapte 150 gr amidon 120 gr zahar 200 ml lapte de cocos 80 gr nuca de cocos rasa Coulis de prune : 400 ml dapa 120 gr de zahar 150 gr de...
Nuca de cocos se remarca printr-un gust foarte placut fie ca este consumata in stare cruda, in sucuri, ori deserturi. Fulgii de nuca de cocos sunt in prezent cei mai folositi la deserturi, iar dulciurile cele mai remarcate sunt: bomboanele Raffaello, rulada de...
Ingrediente: 250 ml lapte de cocos 2 oua 35 g zahar + 50 g zahar pentru caramel 1 lingurita extract de vanilie 1-2 lingurite nuca de cocos razuita un praf de sare
Ingrediente: BLAT: 350 g zahar 8 linguri miere 250 ml apa 175 ml ulei 2 lingurite amoniac stins in otet 700 g faina 1 fiola esenta de vanilie un praf de sare...
Ingrediente: pt foi: 500 g biscuiti, 2 cani cu lapte, 3 linguri cacao. pt crema: 200 g zahar pudra, 200 g unt(1 pachet), 100 g nuca de cocos, 3 vanilii.
Preparata cu branza si stafide, cu fructe de padure, cu mere si scorţisoara, sau cu carne, placinta are in spate o istorie de mii de ani. Placinta cu branza sau cu orice umplutura este un preparat culinar facut din foi de aluat in care se pune o umplutura, se...
Ingrediente: Pentru tort aveti nevoie de: 2 cani (280 g) faina alba 2 lingurite bicarbonat 1/4 lingurita sare 1/2 cana (115 g) unt la temperatura camerei 3/4...
Ingrediente: Pentru blat : 6 oua 200 gr faina 75 gr zahar tos 20 ml de ulei (3 linguri) Esenta de vanilie 1 plic praf de copt Praf de sare Pentru crema : 500 gr...
Ingrediente: (pentru o tava cu diametrul de 26 cm si 8-12 portii) Blat: 1. 4 oua 2. 300 gr zahar 3. 200 gr faina 4. 100 gr nuci 5. 10 linguri apa fiarta 6. 1...
Ingrediente: 200 grame fulgi de cocos 200 g faina 250 ml lapte 125 g zahar 125 ml ulei 2 oua si 1 plic praf de copt Pentru glazura: 300 g zahar pudra 5 ml de...
Ingrediente: Blat : 500 g faina 200 g margarina 100 g zahar pudra 1 ou 1 plic praf de copt 3 linguri cacao 3 linguri lapte 1 praf de sare Crema: 6 albusuri 6...
Ingrediente: 4 banane coapte (aproximativ 500 g cu coaja) 125 g unt 100 g zahar 2 oua 175 g faina 2 lingurite praf de copt 1/2 lingurita bicarbonat 100 g nuca...
Ingrediente: pentru foaia de biscuiti: 500 g biscuiti simpli 3 linguri de cacao 1 1/2 cana de lapte 50 g margarina (la temperatura camerei) 2 linguri de zahar...
Ingrediente: 2 banane mari foarte copte, 2 ouă, 3+1 linguri ulei, 500 g făină, 10 g praf de copt, 75 g nucă de cocos, 150 g zahăr tos, o linguriță esență de...
Ingrediente: Pentru foaia de rulada : 500 g biscuiti cu cacao 200 ml lapte 2 linguri cacao 5 linguri zahar tos optional o sticluta de rom Pentru crema :` 1...
Ingrediente: 7 albusuri 300 g zahar 1-2 linguri zeama de lamaie 150 g nuca de cocos 150 g zahar 1-2 plicuri budinca (de care va place) 700 ml lapte 1 pachet...