Luam un castron potrivit pentru mixer si punem in el ingredientele in urmatoarea ordine: oua, ulei, lapte, zahar, fulgi de cocos, praful de copt si faina. Se baga mixerul fara mila in aceste ingrediente si se amesteca numai pana se omogenizeaza toate cele insirate mai sus. Nu se insista cu amestecatul pentru ca altfel, muffinsii nu vor mai iesi pufosi.
Se pune compozitia in formele de briose si se baga in cuptorul incins in prealabil la temperatura de 180 grade, pentru 20 minute.
Executam glazura- Se pune zaharul intr-un castron, se adauga esenta de vanilie si cu ajutorul unui tel incorporati usor apa. Puneti apa lingura cu lingura pana obtineti o emulsie usoara.
Dupa pasul acesta se adauga si cacao. Daca compozitia vi se pare prea groasa pentru a o intinde cu cutitul mai adaugati putina apa. Asta este tot! Intindeti glazura cu un cutit pe fiecare muffins si, daca va miscati repede si nu se intareste glazura puteti sa presarati pe deasupra si cateva bombonele de decor.
Incearca - sunt foarte usor de facut!