Muffins cu banane, ciocolata alba si frosting de branza
Ingrediente
4
pentru muffins:
pentru frosting:
Rețete inrudite
-
Muffins cu praz
-
Muffins marmorate
-
Baton de ciocolată în stil franui cu zmeură, ciocolată albă și ciocolată neagră!
-
Acadele pentru ciocolata calda: ciocolata alba + speculoos
Preparare
Preparare20 min
Gătire20 min
- Procedat in linii mari ca la cealalta reteta a mea de muffins. Banana pasat-o cu furculita.Ciocolata alba dat prin razatoare, pentru a avea acei fulgi de ciocolata. Daca gasiti de cumparat de-a gata folositi dintr-aceia, va scuteste de munca.
- Amestecati ingredientele ude si cele uscate (in afara de ciocolata) separat si apoi le mixati impreuna. Adaugati fulgii de ciocolata.Turnati in forme si dati la cuptor, preincalzit la 180 grade pentru circa 20 minute. Trebuie lasate la racit inainte de a fi decorate cu frosting.
- Pentru crema de branza, bateti cu un mixer branza Philadelphia cu zaharul pudra pana devine pufoasa. Apoi adaugati untul topit, putin cate putin si continuati sa mixati pentru inca cateva minute, ca sa incorporeze crema aer.
- Lasati crema la frigider cel putin o ora inainte de a decora briosele. Asa cum spus mai sus, este bine sa gustati crema, iar daca se dovedeste a nu fi destul de dulce, mai adaugati zahar pudra.
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
Nici un comentariu!