Procedat in linii mari ca la cealalta reteta a mea de muffins. Banana pasat-o cu furculita.Ciocolata alba dat prin razatoare, pentru a avea acei fulgi de ciocolata. Daca gasiti de cumparat de-a gata folositi dintr-aceia, va scuteste de munca.
Amestecati ingredientele ude si cele uscate (in afara de ciocolata) separat si apoi le mixati impreuna. Adaugati fulgii de ciocolata.Turnati in forme si dati la cuptor, preincalzit la 180 grade pentru circa 20 minute. Trebuie lasate la racit inainte de a fi decorate cu frosting.
Pentru crema de branza, bateti cu un mixer branza Philadelphia cu zaharul pudra pana devine pufoasa. Apoi adaugati untul topit, putin cate putin si continuati sa mixati pentru inca cateva minute, ca sa incorporeze crema aer.
Lasati crema la frigider cel putin o ora inainte de a decora briosele. Asa cum spus mai sus, este bine sa gustati crema, iar daca se dovedeste a nu fi destul de dulce, mai adaugati zahar pudra.