Ciocolata se rupe bucati si se pune la topit impreuna cu untul, la foc mic, amaetecand incontinuu.
Cand s au topit se dau de o parte.
Separat se pun intr un vas ouale, zaharul si esenta de vanilie si se mixeaza pana cand se albesc si isi dulbeaza volumul (devin crema). Se adauga faina cernuta si se mixeaza pana se incorporeaza toata, apoi se adauga ciocolata topita si se mixeaza iarasi.
In formele de briose in care am pus hartie de briose, cu ajutorul unei linguri se pune jumatate din compozitie, dupa care se pune in mijloc o bucata de zmeura si se adauga restul de compozitie. Se procedeaza asa cu toate cele 10 forme de muffins.
Se dau la cuptorul preincalzit la 180 grade, pentru 20 25 minute, pana aluatul este copt gustul este divin, ca urmare a combinatiei de dulce cu acrisor.
Comentarii:
Eu am incercat cu ciocolata cu cacao si au iesit foarte bune briosele doar ca mi-au iesit 12 bucati
Fara praf de copt le-am facut. au iesit foarte bune
F.bune,rapid,simplu
Praf de copt nu se pune ? nu ies prea indesate?
Usor de pregatit siiii foarte bun
Delicios!
Suuupeeer
Perfect
EXCELENT