Somon in pergament

Felul principal
2 porții
Foarte ușor
40 min

Somon in suc propriu, pastrand toata savoarea acestuia. Practic e o gatire in abur, cu minimum de grasime iar carnea pestelui isi pastreaza toate sucurile, fara a se usca, in plus, se lasa impregnata cu aromele legumelor adaugate.


Ingrediente

2

Materiale


Rețete inrudite


Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.

Preparare

Preparare20 min
Gătire20 min


Observații

Alternative : puteti utiliza alt tip de peste si alte legume
Hartia: recomandam utilizarea hartiei de pergament vs folia de aluminiu, care la temperaturi ridicate poate elibera substante toxice.


Echipamente de gătit

cuptor

Întrebări


Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

  • pagina 1 / 2
hary, 14/11/2023

Lipseste ceapa si lamaia,,,se poate stropi si cu mailloneza si sos de soia,,,somon este un peste cautat in toata lumea,,,nu e cazul sa descurajam pe petitchef

am gătit această rețetă
(0) (1) abuz
08/01/2019

Am gatit aceasta reteta cu pastrav si este excelent.

am gătit această rețetă
(0) (0) abuz
Raluca, 29/10/2018

Foarte bun si sanatos!

am gătit această rețetă
(0) (0) abuz
Luca, 24/06/2018

Foarte delicioasă.

am gătit această rețetă
(0) (1) abuz
emilia_t2015, 21/06/2018

Daca urmariti cu atentie reteta si videoclipul, veti vedea ca se precizeaza optiunea pt alte tipuri de peste...

am gătit această rețetă
(1) (0) abuz
Adi, 17/09/2024

Uscat , uscat. Trebuie putin ulei

(0) (0) abuz
Liliana, 08/01/2019

O sa-l incerc si eu. Sunt sigura ca este excelent

(0) (0) abuz
08/01/2019

Excelenta !!

(0) (0) abuz
IleanaIacob, 08/01/2019

Gustoasa

(0) (0) abuz
dragoi gina, 04/11/2018

Excelent!!!

(0) (0) abuz
  • pagina 1 / 2



+