Ingrediente: 90 gr ciocolată neagră 250 gr iaurt de soia (sau clasic) 40 gr zahăr de cocos (sau clasic) 40 gr pudră de migdale 40 gr cacao pudră neindulcită 60...
Ingrediente: Blatul : 4 ouă 140 gr zahăr 120 ml smântână lichidă (sau 120 gr smântână groasă) coaja de 1 lămâie netratată suc de 1 lămâie 250 gr de făină 11 gr...
Ingrediente: Pentru aproximativ 40 de madeleine: 4 ouă 170 gr zahăr 66 gr lapte 250 gr făină 12 gr praf de copt 250 gr unt topit 25 gr pudră de cacao neîndulcită
Ingrediente: Aluatul de brioche : 1 plic de drojdie uscată (sau 10 g drojdie proaspătă) 2 linguri de lapte călduț (sau apă caldă) 300 gr făinăT45 30 gr zahăr o...
Ingrediente: 50 gr de pudra de migdale (sau pudra de fistic sau alune) 50 gr de faina 100 gr de zahar pudra 75 gr de unt 4 albusuri o lingurita extract de vanilie
Ingrediente: 420 gr curmale fara samburi (170 gr + 250 gr) 250 gr nuci pecan (sau migdale, caju, nuci) 100 gr pudra de cacao neindulcita 45 gr pudra de migdale...
Ingrediente: 150 gr de biscuiti petits beurres 80 gr unt 375 gr smantana cu 35% grasime 375 ml lapte 15 gr de galatina pudra 100 gr ciocolata alba 100 gr...
Ingrediente: 250 gr faina 3 oua 40 gr zahar 1/2 lingurita de sare 7 gr drojdie uscata 2 linguri de lapte cald 125 gr unt moale 1 galbenus zahar perlat Praline...
Ingrediente: 9 caise 3 oua 300 ml lapte 1 lingurita esenta vanilie 50 gr faina 100 gr zahar brun 100 gr migdale pudra 50 gr unt 2 linguri de fulgi de migdale
Ingrediente: Pentru aluatul sablée: 80 gr zahar pudra 120 gr unt moale 25 gr migdale pudra 1 plic de zahar vanilat 1 praf de sare 1 ou 200 gr faina Pentru...
Ingrediente: Pentru briosa : 500 gr faina 30 gr zahar 15 gr drojdie proaspata 2 oua 220 ml lapte 200 gr unt Pentru creme de patiserie : 500 ml lapte 4...
Ingrediente: Aluatul de brioșă: 6 gr drojdie uscată de panificație (1 plic / 15 gr drojdie proaspătă) 150 ml lapte integral (sau lapte fermentat) 400 gr făina...