Se amestecă ouăle cu zahărul, fără să faceți spumă. Adăugați laptele și amestecați.
Cerneți făina și praful de copt și încorporați totul bine. Adăugați untul topit și amestecați bine.
Împărțiți aluatul în jumătat și puneți in 2 castroane. În cel de-al doilea castron, adăugați pudra de cacao neîndulcită și amestecați bine. Infoliați cele două boluri și dați-le la frigider pentru minim 3 ore sau cel mai bine peste noapte.
Transferați aluatul simplu într-o pungă de patiserie. Începeți prin a pune câte o linguriță din alatul cu ciocolată în fiecare cavitate a formei de madeleine, unsă în prealabil.
Finalizați umplerea cavităților cu aluatul simplu. Faceți o marmorare cu ajutorul unei scobitoare din lemn.
Se dă la cuptor pentru 3 minute la 230°C în regim de convecție naturala. Opriți cuptorul și lăsați madeleinele înăuntru încă 5 minute.
Se scot din cuptor si se desfac delicat cand s-au racit. Iată, madeleinele tale marmorate sunt gata!