- punem la fiert apa cu zaharul si amestecam pana cand se dizolva zaharul; se lasa apoi la foc mic sa fiarba acest sirop pana cand se va lega ca si siropul de dulceata ?( va incepe sa faca si o spuma alba deasupra).
- Cand siroup este gata, se trage de pe foc si se lasa putin la racit, apoi adaugam untul, esenta si in final inglobam laptele praf+cacao( cernute si amestecate) , nucile tocate ceva mai grosier, stafidele si biscuitii macinati.
2. Din amestecul obtinut , modelam cu mana uda niste bombite , in mijlocul carora punem cate-o visina din visinata, apoi le tavalim printr-un amestec de biscuiti macinati si eventual, bombonele decorative!
Asta e tot! Un gust perfect echilibrat, de dulceata ciocolatei si visinele usor alcolizate, alaturi de biscuitii crocanti!!! Noua ne-au placut foarte mult aceste bombite , si sper sa le incercati si voi!