Raw brownie
Astazi va oferim un desert „fără..”! Fara ce? Ei bine, fara gatit in primul rand, apoi fara gluten, fara lactoza, fara oua si ... fara zahar adaugat!Dar nu va faceti griji, veti fi incantati de aceasta brownie de cacao si curmale :-) Detalii mai jos ↓
Ingrediente
10
Glazura:
Cost estimat: 9.24Euros€ (0.92€/porție)
Materiale
- chopper
Preparare
Preparare10 min
Timp așteptare4 min
Inmuiati cele 170 g de curmale in apa fierbinte timp de cel putin 1 ora. Apoi tocati-le intr-un chopper. Tocati apoi si nucile pecan.
Tocam apoi si cele 250 g de curmale: am ales sa le tocam cu un cutit pentru a avea bucati mai mari.
Amestecati apoi curmalele, nucile, cacao, pudra de migdale, sarea si vanilia. Incepeti sa amestecati cu o lingura si apoi terminati cu mainile.
Cand aluatul este omogen, transferati-l intr-o tava captusita cu hartie de copt.
Topiti uleiul de cocos si apoi amestecati-l cu cacao, miere, vanilie si sare.
Turnati acest amestec peste brownie si intindeti bine pe toata suprafata. Lasati sa se raceasca cel putin 3 ore.
Gata!
Nutriție
pentru 1 porție / pentru 100 g
Calorii: 436Kcal
- Carbo: 43.1g
- Grăsimi: 23.7g
- Grăsimi sat.: 3.4g
- Proteine: 7.4g
- Fibre: 8.2g
- Zahăr: 36.1g
- ProPoints: 12
- SmartPoints: 18
Informații nutriționale pentru 1 porție (98g)
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
Nici un comentariu!