De la inceputul civilizatiei, ceapa a avut un rol important in alimentatie. Desi s-a crezut mult timp ca este o leguma banala, imediat ce i s-a descoperit gustul picant, ceapa a devenit un ingredient preferat in multe retete.
Ingrediente: Avem nevoie de: 1-1,5 kg costite de porc proaspete sare piper 2 linguri mustar de Dijon iute 5 linguri sos de soia 1 lingurita pasta de ardei iute...
Ingrediente: ficatei de pasare-1kg un morcov ras daca doriti sa ingrosati sosul, sau taiat rondele ceapa rasa daca doriti sa ingrosati sosul sau taiata fasii...
Un proverb chinezesc spune ca “Primavara este prima data recunoscuta de plante si apoi de oameni. ” Iubesc primavara, anotimpul renasterii, totul se trezeste la viata dupa o lunga hibernare, soarele are o lumina aparte, caldura lui face natura sa invie!
Ingrediente: 2 pulpe de curcan mari 2 morcovi 1 ceapa mare 4-5 ciuperci cativa catei de usturoi 2 pahare de vin rosu sare, piper boabe cimbru, foi de dafin
Ingrediente: 300 g carne tocata 1 ceapa 1 morcov mic ras verdeata tocata sare piper boia cimbru clatite: 2 oua 200 g faina 2 linguri de unt varf de lingurita...
Ingrediente: macrou 1 legatura de ceapa verde 100 g masline verzi 250 g rosii in sos 2 linguri pasta de tomate ulei de masline rozmarin sare delikat si cimbru
Ingrediente: 500 gr paste fusilli 500 gr carne tocata amestec (porc si vita) O radacina de telina rasa (aprox 100 gr) 2 morcovi dati pe razatoare 2 cepe verzi...
Ingrediente: 1 pulpa de miel (aprox 1 kg) 1 portocala curatata si impartita in felii 1 buchetel de frunze de oregano(sau oregano uscat) sare si piper 3 linguri...
Ingrediente: 3 cartofi 2 morcovi 1 dovlecel o ceapa o vanata 1 ardei gras o cutie de rosii in bulion o ceasca de orez o caserola de ceafa de porc 2 catei de...