Peste la cuptor in folie de aluminiu

Felul principal
6 porții
Foarte ușor
45 min

Ingrediente

6

ierburi aromarice:

Preparare

Preparare20 min
Gătire25 min
  • Cuptorul se incalzeste inainte. Pentru ca pestele se potriveste de minune cu ierburile aromatice, vom folosm dupa gust frunze aromatice, pe care le vom toca mare. Le vom amesteca apoi cu ulei, zema si coaja de lamaie, unt, sare piper. Unplem burta pestelui cu acest mixt aromatic.
  • Se pune fiecare bucata de peste in cate un patrat de folie aluminiu . Pe folie, sub peste se adauga putin unt, cepa taiata marunt, usturoi, zeama de lamaie, paprica, sare, piper.
  • Se inchide folia de aluminiu si se dau la cuptorul incins in pentru cca. 20-30 minute. Dupa 15 minute se inteapa folia cu o scobitoare in cateva locuri si se lasa in continuare la cuptor. Se serveste cu legume sotate in putin unt si condimentate dupa gust.
Sara_MikeSara_Mike

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

  • pagina 1 / 3

anonymous

The best

am gătit această rețetă
abuz

anonymous

Este foarte buna

am gătit această rețetă
abuz

Florin

Untul pus in interiorul pestelui. Altfel lipeste folia de Al de pielea pestelui. Maghiran si rozmarin sunt ierburile suficiente.

abuz

anonymous

SE UITĂ DE INTOXICAŢIA CU IONI DE ALUMINIU. MÂNCĂRURILE PREGĂTITE ÎN FOLIE DE ALUMINIU SUNT OTRAVĂ PENTRU ORGANISM.

abuz

anonymous

EXCELENT DE BUN.CORNELIU P.ONEŞTI-BC.

abuz

anonymous

E cu mult mai bun la gratar.

abuz

anonymous

Foarte bun pt diete de slabire dar fara unt sau ulei

abuz

anonymous

Mamy il gateste mult mai delicios!!!! Dar merge si asa !!!

abuz

anonymous

Acum il scot de la cuptor ;)

abuz

anonymous

Da e bine

abuz
  • pagina 1 / 3