Cuptorul se incalzeste inainte. Pentru ca pestele se potriveste de minune cu ierburile aromatice, vom folosm dupa gust frunze aromatice, pe care le vom toca mare. Le vom amesteca apoi cu ulei, zema si coaja de lamaie, unt, sare piper. Unplem burta pestelui cu acest mixt aromatic.
Se pune fiecare bucata de peste in cate un patrat de folie aluminiu . Pe folie, sub peste se adauga putin unt, cepa taiata marunt, usturoi, zeama de lamaie, paprica, sare, piper.
Se inchide folia de aluminiu si se dau la cuptorul incins in pentru cca. 20-30 minute. Dupa 15 minute se inteapa folia cu o scobitoare in cateva locuri si se lasa in continuare la cuptor. Se serveste cu legume sotate in putin unt si condimentate dupa gust.
Comentarii (25):
The best
Este foarte buna
Untul pus in interiorul pestelui. Altfel lipeste folia de Al de pielea pestelui. Maghiran si rozmarin sunt ierburile suficiente.
SE UITĂ DE INTOXICAŢIA CU IONI DE ALUMINIU. MÂNCĂRURILE PREGĂTITE ÎN FOLIE DE ALUMINIU SUNT OTRAVĂ PENTRU ORGANISM.
EXCELENT DE BUN.CORNELIU P.ONEŞTI-BC.
E cu mult mai bun la gratar.
Foarte bun pt diete de slabire dar fara unt sau ulei
Mamy il gateste mult mai delicios!!!! Dar merge si asa !!!
Acum il scot de la cuptor ;)
Da e bine