Peste la cuptor in folie de aluminiu
Ingrediente
6
ierburi aromarice:
Preparare
Preparare20 min
Gătire25 min
- Cuptorul se incalzeste inainte. Pentru ca pestele se potriveste de minune cu ierburile aromatice, vom folosm dupa gust frunze aromatice, pe care le vom toca mare. Le vom amesteca apoi cu ulei, zema si coaja de lamaie, unt, sare piper. Unplem burta pestelui cu acest mixt aromatic.
- Se pune fiecare bucata de peste in cate un patrat de folie aluminiu . Pe folie, sub peste se adauga putin unt, cepa taiata marunt, usturoi, zeama de lamaie, paprica, sare, piper.
- Se inchide folia de aluminiu si se dau la cuptorul incins in pentru cca. 20-30 minute. Dupa 15 minute se inteapa folia cu o scobitoare in cateva locuri si se lasa in continuare la cuptor. Se serveste cu legume sotate in putin unt si condimentate dupa gust.
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
Florin,
30/01/2021
Untul pus in interiorul pestelui. Altfel lipeste folia de Al de pielea pestelui. Maghiran si rozmarin sunt ierburile suficiente.
05/02/2016
SE UITĂ DE INTOXICAŢIA CU IONI DE ALUMINIU. MÂNCĂRURILE PREGĂTITE ÎN FOLIE DE ALUMINIU SUNT OTRAVĂ PENTRU ORGANISM.